Asigurare calatorie Zanzibar online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Zanzibar

Zanzibar reprezintă un arhipelag aflat în apropierea coastei de est a continentului african. Regiunea este una extrem de populară, grație plajelor cu nisip fin și alb, precum și a apelor limpezi. Zanzibar este o țară care atrage anual milioane de turiști din întreaga lume, iar românii nu fac nici ei excepție.

Asigurare călătorie Zanzibar, pentru un sejur idilic

Dacă aveți în plan să călătoriți în această regiune, este o idee foarte inspirată să achiziționați o asigurare călătorie Zanzibar, înainte de a părăsi teritoriul României. Cu ajutorul unui astfel de contract, puteți beneficia de compensații financiare de până la 50.000 de euro, în situația în care apar evenimente nefericite pe parcursul șederii dumneavoastră. Polița de asigurare de călătorie Zanzibar se poate cumpăra pentru o durată minimă de trei zile și o perioadă maximă de un an. Acest termen poate fi prelungit, dacă politica firmei de asigurări permite acest lucru.

Cum se găsește o poliță de asigurări călătorie Zanzibar

Pe piața din România există foarte multe variante de polițe de asigurare călătorie Zanzibar. Asigurari.ro simplifică pentru dumneavoastră procesul de identificare a celor mai bune și vi le aduce pe toate în aceeași platformă. Trebuie doar să completați un formular cu date personale și informații referitoare la scopul și durata călătoriei dumneavoastră în Zanzibar. În baza informațiilor oferite, sistemul nostru generează în doar câteva secunde o listă care cuprinde toate opțiunie de asigurare medicală călătorie Zanzibar pe care le-ați putea achiziționa. Pentru fiecare variantă, aveți detalii despre firma de asigurări, costul poliței, riscurile acoperite și valoarea maximă asigurată. În acest mod, puteți foarte ușor să le comparați și să alegeți opțiunea potrivită.

Cum puteți cumpăra asigurare călătorie online Zanzibar

Dacă ați reușit să identificați cea mai bună asigurare călătorie Zanzibar, mai rămâne doar să o cumpărați. Puteți achita contravaloarea ei fie prin transfer bancar, fie cu un card de tip VISA, Maestro, Mastercard sau VISA Electron. Procesul de plată cu cardul se desfășoară în condiții de maximă siguranță. Platforma de plată este dotată cu un sistem de securitate care protejează foarte bine datele dumneavoastră personale și bancare. Odată confirmată finalizarea plății, pe adresa dumneavoastră de e-mail va fi trimisă în mod instantaneu polița de asigurare medicală călătorie Zanzibar.

Riscurile incluse de o asigurare de călătorie în Zanzibar

Riscul de îmbolnăvire și riscul de accident sunt două riscuri considerate a fi de bază. Acestea sunt incluse în orice poliță de asigurare de călătorie online Zanzibar. Aveți posibilitatea de a vă proteja și în fața unor riscuri suplimentare, precum:

  • furtul sau pierderea bagajelor;
  • furtul sau pierderea unor acte;
  • refuzul companiei aeriene de a face îmbarcarea;
  • falimentul companiei de zbor și anularea ulterioară a călătoriei dumneavoastră;
  • amânarea cu cel puțin 12 ore a zborului dumneavoastră;
  • asigurare storno bilete și asigurare storno călătorie anulată.

În eventualitatea producerii unor evenimente care fac parte din categoria celor menționate în clauzele contractului de asigurare călătorie Zanzibar, este necesar să luați legătura cu firma de asigurări. Datele de contact (e-mail, telefon) pot fi găsite pe site-ul firmei sau în polița de asigurare.