Asigurare calatorie Austria online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Austria

Austria este una dintre cele mai apreciate țări europene, din punct de vedere turistic. Cu siguranță, vedeta este orașul-capitală, Viena, care oferă o mulțime de posibilități de distracție, dar și nenumărate obiective turistice pe care merită să le vizitați. În același timp, Austria oferă și alte atracții, îndeosebi cele din zona montană. Totodată, țara din centrul Europei poate fi vizitată și în scopuri profesionale sau de afaceri.

Asigurare călătorie Austria, pentru un sejur de vis

Indiferent de natura călătoriei dumneavoastră în această țară, este o idee excelentă să vă protejați de neplăceri achiziționând o poliță de asigurare călătorie Austria. Aceasta reprezintă un document prin intermediul căruia pagubele care pot fi provocate de anumite evenimente sunt acoperite. Valoarea maximă a compensațiilor financiare de care puteți beneficia ajunge chiar la 50.000 de euro. Este necesar ca orice asigurare medicală Austria să fie încheiată înainte de a părăsi teritoriul României. Contractul are o valabilitate minimă de trei zile, în timp ce valabilitatea maximă poate să depășească un an.

Riscurile acoperite de o asigurare medicală călătorie Austria

Atunci când achiziționați o poliță de asigurare Austria, aveți certitudinea că sunt acoperite două riscuri majore: îmbolnăvirea și accidentul. Există și posibilitatea ca lista riscurilor să fie extinsă, deoarece puteți adăuga riscuri suplimentare în contractul pe care îl încheiați. Din această categorie a riscurilor suplimentare pot face parte următoarele:

  • refuzul companiei aeriene de a realiza îmbarcarea;
  • anularea călătoriei, ca urmare a falimentului companiei aeriene;
  • pierderea bagajelor sau furtul bagajelor;
  • pierderea sau furtul unor documente;
  • asigurare storno pentru bilete de avion și asigurare storno pentru anularea călătoriei;
  • anularea călătoriei pentru mai mult de 12 ore.

Nu pot fi acoperite prin asigurare călătorie Austria evenimentele cauzate de consumul de droguri, alcool sau de abuzul de medicamente. De asemenea, sunt exceptate și evenimentele produse ca urmare a practicării de activități cu grad crescut de periculozitate sau ca urmare a conducerii unui autovehicul fără deținerea de permis.

Cum se poate încheia o asigurare de călătorie Austria?

Cea mai simplă și rapidă variantă prin care puteți intra în posesia unui contract de asigurare călătorie online Italia este prin intermediul platformei Asigurari.ro. Este necesar doar să completați un formular, iar în baza opțiunilor alese sistemul nostru vă prezintă cele mai bune oferte de asigurări de călătorie Austria, disponibile la companiile renumite, din România. Ulterior, puteți cumpăra direct din platformă polița dorită.

Cum se pot cumpăra asigurări de călătorie în Austria?

După ce ați ales contractul de asigurare medicală Austria pe care îl doriți, puteți achita contravaloarea lui direct în platforma noastră securizată. Aveți posibilitatea de a plăti prin transfer bancar sau direct cu un card Maestro, Mastercard, VISA Electron sau VISA. Imediat după ce a fost confirmată plata, contractul de asigurări de călătorie online Austria va fi expediat pe adresa dumneavoastră de e-mail.

Cum vă puteți folosi de asigurarea de călătorie în Austria

În cazul în care se produce un eveniment din categoria celor acoperite prin polița de asigurare Austria, este necesar să contactați firma de asigurare prin Call Center, e-mail sau telefonic, la adresele menționate în contract sau pe site-ul acesteia.