Asigurare calatorie Thailanda online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Thailanda

Situată în zona de sud-est a Asiei, Thailanda este una dintre cele mai frumoase țări pe care le-ați putea vizita. Plină de plaje spectaculoase și peisaje memorabile, Thailanda oferă și multe alte atracții. Cultura tailandeză este unică în lume, iar ospitalitatea localnicilor vă va cuceri din prima. Există și posibilitatea de a călători în Thailanda cu scop de business, în interes de serviciu sau pentru a studia.

Asigurare călătorie Thailanda, pentru vacanța perfectă

Oricare ar fi situația în care vă aflați, recomandarea este să achiziționați o poliță de asigurare călătorie Thailanda, înainte de a pleca din România. Un astfel de contract de asigurare vă oferă posibilitatea de a beneficia de compensații financiare în valoare de până la 50.000 de euro, în eventualitatea producerii unor evenimente nedorite. Puteți încheia o poliță de asigurare medicală internațională Thailanda pentru cel puțin trei zile și pentru maximum un an. Termenul limită poate fi prelungit, dacă politica firmei de asigurări permite acest lucru.

Aici găsiți imediat o poliță de asigurări călătorie Thailanda

Asigurari.ro pune la dispoziția dumneavoastră un sistem rapid de căutare al variantelor de polițe de asigurări de călătorie online Thailanda. Oferta de pe piața din România este una bogată. Este util să aveți toate variantele într-un singur loc pentru a putea alege ușor cea mai bună variantă. Vă oferim acces la un formular pe care îl puteți completa cu informații despre dumneavoastră și detalii referitoare la scopul călătoriei și perioada în care va avea loc aceasta. În baza detaliilor menționate, în doar câteva secunde, sistemul nostru va genera lista completă de opțiuni de asigurare călătorie Thailanda. În cazul fiecărei variante, primiți detalii cu privire la firma de asigurări, costul poliței, riscurile incluse și valoarea totală acoperită.

Cum puteți cumpăra asigurare călătorie online Thailanda

Odată ce ați ales polița pe care doriți să o achiziționați, rămâne doar să achitați contravaloarea ei. Puteți face acest lucru cu un card VISA, VISA Electron, Mastercard sau Maestro. Platforma noastră este dotată cu un sistem de plată securizat, care protejează foarte bine datele dumneavoastră personale și bancare. Alternativ, aveți și varianta de a plăti prin transfer bancar. Imediat ce a fost confirmată finalizarea plății, pe adresa dumneavoastră de e-mail va fi expediată polița de asigurare călătorie online Thailanda.

Riscurile incluse într-o asigurare de călătorie în Thailanda

Într-o poliță de asigurare de călătorie online Thailanda sunt cuprinse riscuri de bază, precum cele reprezentate de îmbolnăviri și accidente. Acestea pot fi completate și de riscuri suplimentare, precum:

  • anularea călătoriei, în urma falimentului companiei de zbor;
  • refuzul companiei de zbor de a realiza îmbarcarea;
  • furtul sau pierderea bagajelor sau a unor acte;
  • amânarea zborului pentru mai mult de 12 ore;
  • asigurare storno călătorie și bilete.

Dacă întâmpinați probleme de natura celor menționate în cadrul poliței de asigurare medicală de călătorie Thailanda, este necesar să contactați firma de asigurări. Datele de contact pot fi găsite atât în cadrul contractului pe care l-ați primit pe e-mail, cât și pe site-ul oficial al firmei de la care ați cumpărat polița de asigurare medicală călătorie.