In data de 17 Martie 2023, ASF a decis retragerea autorizaţiei de funcţionare a companiei Euroins. In cazul declarării falimentului companiei, toate poliţele de asigurare vor fi preluate de către FGA (Fondul de Garantare a Asiguraţilor) şi vor fi valabile până la expirarea lor, dar nu mai mult de 90 de zile de la pronunţarea hotărarii definitive a falimentului.

Asigurari.ro este un site online care emite polițe în numele societăților de asigurare prin intermediul Wilson Insurance Broker SRL ( denumită în continuare WIB ), societate înscrisă în Registrul Brokerilor sub numărul: RBK - 790/29.09.2017 - autorizată de către Autoritatea de Supraveghere Finaciara – ASF, prin decizia: 1367/29.09.2017 și are ca obiect principal de activitate intermedierea de asigurări ( Cod CAEN 6622 ). WIB este societate cu răspundere limitată, înmatriculată la Registrul Comerțului sub Număr de Ordine: J35/722/13.03.2017 și având Cod Unic de Înregistrare: 37193806 și capital social: 150.000 lei.

Despre Asigurari.ro

Cine suntem?

   Site-ul Asigurari.ro a fost lansat în anul 2018 în parteneriat cu compania Seopa Holdings LTD, o companie care încorporeaza peste 15 ani de experiență realizați în piața asigurărilor din Marea Britanie.


Ce facem?

   Asigurari.ro oferă servicii de intermediere și consultanță în domeniul asigurărilor generale și de viață.

   Viteza remarcabilă cu care se schimbă societatea noastră, în mod special prin fenomenul extinderii digitalizării în aproape toate industriile, ne-a determinat să începem această afacere, sesizând oportunitatea dezvoltării pieței online în domeniul asigurărilor.

   Dorim să dezvoltăm în special zona comparativă a cotațiilor, oferind clienților noștri nu numai o listă de prețuri ale produselor de asigurare, ci și toate celelalte informații necesare luării unei decizii optime în ceea ce privește produsul de asigurare dorit.

   Acest fapt ne oferă șansa de fi cu adevarăt consultanți profesioniști ai clienților noștri, nefavorizând niciuna dintre companiile partenere (asiguratori), punând la dispoziția beneficiarilor polițelor de asigurare strict criteriile tehnice ale produselor și serviciilor oferite de către partenerii asiguratori.


Valorile companiei

   Asigurari.ro se ghidează după un set simplu de valori: Eficiență, Onestitate, Transparență, Respect, Inovație, Adaptabilitate.


Asiguratorii parteneri

   Site-ul Asigurari.ro are parteneriate cu majoritatea asiguratorilor care activează pe piața asigurărilor din Romania: Allianz, Asirom, CertAsig, EuroIns, Groupama, Generali, Omniasig, Uniqa…