Asigurare calatorie Cipru online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Cipru

Cipru este o țară insulară foarte spectaculoasă, situată în estul Greciei și la sud de Turcia. Republica Cipru oferă celor care vizitează țara o mulțime de posibilități de relaxare și distracție. În Cipru există zone litorale cu proprietăți unice, dar și importante vestigii istorice. Prin atracțiile și specificul său, Cipru este o țară care atrage anual foarte mulți turiști din întreaga lume. Tot în această țară puteți călători și la studii, în scop profesional sau în interes de afaceri.

Asigurare călătorie Cipru, pentru o vizită fără griji

Oricare ar fi motivul deplasării, este ideal să achiziționați o asigurare călătorie Cipru, înainte de a pleca din România. O asigurare medicală de călătorie Cipru vă poate proteja prin oferirea de compensații financiare, în cazul producerii unor evenimente nedorite. Contractele de tipul polițelor de asigurări Cipru se încheie pentru o perioadă minimă de trei zile și o perioadă maximă de un an, care poate să fie prelungită ulterior. O poliță de asigurare online Cipru vă poate oferi posibilitatea de a beneficia de despăgubiri de până la 50.000 de euro.

Cum puteți încheia polițele de asigurări călătorie online Cipru

Asigurari.ro vă simplifică misiunea de a identifica cea mai bună variantă de poliță de asigurare călătorie Cipru. Cu ajutorul sistemului nostru, achiziția unei astfel de polițe se face simplu, rapid și fără deplasări la ghișee sau birouri. Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de pe site. Sunt necesare câteva date personale și informații despre scopul deplasării în Cipru. În plus, trebuie să confirmați și că:

 • vă aflați pe teritoriul României, atunci când achiziționați asigurarea;
 • persoana asigurată nu se deplasează în Cipru pentru a primi tratamente medicale, pe parcursul perioadei pentru care se încheie asigurarea de călătorie Cipru;
 • persoana asigurată nu este însărcinată;
 • persoana asigurată nu consumă droguri sau medicamente în exces;
 • persoana asigurată nu suferă de afecțiuni care împiedică deplasarea cu avionul.

Informațiile pe care le oferiți sunt preluate de sistemul nostru și, în baza lor, este generată imediat o listă cu ofertele disponibile la cele mai bune firme de asigurări din România. Dintre acestea, puteți alege o asigurare călătorie online Cipru în funcție de riscurile acoperite, costul poliței și valoarea acoperită.

Cum puteți plăti pentru o asigurare medicală călătorie Cipru?

Platforma noastră vă pune la dispoziție două modalități de plată. Puteți achita contravaloarea poliței de asigurare medicală internațională Cipru fie prin transfer bancar, fie cu un card VISA, VISA Electron, Maestro sau Mastercard. Plata prin card se efectuează prin intermediul unei platforme dotate cu protocoale de securitate ultra-moderne. Odată confirmată plata, polița de asigurare este livrată direct pe adresa dumneavoastră de e-mail.

Riscurile acoperite de o asigurare medicală Cipru

Polița de asigurare călătorie Cipru acoperă riscurile de accident și îmbolnăvire. În mod suplimentar, aveți posibilitatea de a include în contract și riscuri, precum:

 • pierderea sau furtul bagajelor sau documentelor;
 • amânarea cu minimum 12 ore a zborului;
 • asigurare storno pentru anularea călătoriei;
 • asigurare storno pentru bilete;
 • falimentul companiei aeriene și anularea zborului;
 • refuzul companiei aeriene de a vă îmbarca.