Asigurare calatorie Germania online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Germania

Germania reprezintă una dintre cele mai importante țări europene, atât din punct de vedere turistic, cât și din perspectivă economică. Germania oferă o mulțime de atracții turistice foarte populare, care nu se rezumă doar la capitala Berlin. Peisaje spectaculoase, munți cu pârtii de schi, precum și localități cu o arhitectură impresionantă - toate acestea sunt parte dintr-un mix unic. Totodată, Germania este un colos din punct de vedere economic și poate primi vizitatori care au și alte scopuri decât cele de recreere.

Asigurare călătorie Germania, pentru un concediu fără emoții

Dacă urmează să vă deplasați în această țară, trebuie să știți că este o idee excelentă să achiziționați o asigurare călătorie Germania. Asigurarea este un contract pe care îl încheiați cu o firmă specializată în domeniu și care vă garantează compensații financiare în valoare de maximum 50.000 de euro, în situația în care se produc evenimente nedorite. Polițele de asigurări călătorie Germania trebuie încheiate anterior părăsirii teritoriului României și au o valabilitate minimă de trei zile. Durata maximă poate ajunge chiar să depășească un an.

Ce riscuri acoperă o asigurare de călătorie în Germania

Orice asigurare călătorie online Germania garantează acoperirea a două categorii de evenimente: accidentele și îmbolnăvirea. În mod suplimentar, pot fi adăugate în contract și alte categorii speciale de risc, de care vă puteți proteja cu o asigurare de călătorie Germania. Din aceste categorii nu fac parte evenimentele apărute în urma consumului de stupefiante, alcool sau a abuzului de medicamente. De asemenea, nu puteți asigura riscurile reprezentate de sinucidere și tentativele de sinucidere sau accidentele produse ca urmare a conducerii de vehicule fără a deține permisul necesar. În schimb, pot fi introduse în contract următoarele riscuri:

  • pierderea sau furtul bagajelor;
  • pierderea sau furtul unor acte;
  • refuzul companiei aeriene de a vă îmbarca;
  • falimentul companiei aeriene și anularea călătoriei;
  • amânarea călătoriei cu mai mult de 12 ore;
  • asigurare storno pentru anularea călătoriei;
  • asigurare storno pentru bilete de avion.

Cum puteți identifica o asigurare de călătorie Germania?

Pe piața din România activează mai multe firme care vă pot oferi asigurare călătorie Germania. Cu ajutorul platformei Asigurari.ro, puteți găsi exact varianta perfectă pentru dumneavoastră. Trebuie doar să completați un formular cu detaliile personale și cu prevederile pe care le doriți incluse în poliță, iar sistemul nostru va genera lista cu toate variantele care se supun cerințelor dumneavoastră. Odată identificată soluția optimă de asigurare de călătorie online Germania, o puteți cumpăra tot din platformă.

Cum puteți cumpăra asigurări de călătorie în Germania?

Aveți posibilitatea de a plăti prin intermediul unei platforme securizate, cu un card tip VISA Electron, VISA, Maestro sau Mastercard, sau prin transfer bancar. Odată confirmată efectuarea plății, polița de asigurare medicală călătorie Germania este expediată direct pe adresa dumneavoastră de e-mail.

Cum să procedați dacă aveți probleme în Germania

În cazul producerii unui eveniment din categoria celor menționate în contract, este necesar să contactați firma de asigurări care a eliberat polița. Informațiile de contact sunt disponibile pe site-ul companiei sau chiar pe polița de asigurare călătorie Germania.