Asigurare calatorie Malta online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Malta

Malta este o țară insulară cu o suprafață totală de doar 316 kilometri pătrați, însă acest lucru nu a împiedicat-o niciodată să atragă foarte mulți turiști din Europa și chiar din întreaga lume. Capitala La Valletta este principalul punct de atracție, însă această țară se poate mândri și cu alte așezări foarte vechi, precum Silema, Mdina sau Victoria. Foarte multe persoane călătoresc în Malta și la studii, în interes de afaceri sau cu scop profesional.

Asigurare călătorie Malta, pentru un voiaj fără emoții

Indiferent de obiectivul pe care îl aveți atunci când decideți să plecați în Malta, este foarte bine să achiziționați o poliță de asigurare călătorie Malta, înainte de a părăsi teritoriul României. Această poliță reprezintă un contract pe care îl încheiați cu o firmă de asigurări și prin intermediul căruia puteți să beneficiați de compensații financiare de 50.000 de euro, în cazul producerii unor evenimente menționate în clauze. Contractul de asigurare medicală de sănătate Malta poate fi valabil pentru o perioadă minimă de trei zile și o perioadă maximă de un an. Aceasta se poate prelungi, dacă politica firmei de asigurări permite acest lucru.

Cum se încheie cea mai bună poliță de asigurări călătorie online Malta

Pe piața din România există mai multe companii de asigurări. Implicit, există și mai multe opțiuni de polițe de asigurare călătorie Malta din care puteți alege. Cu Asigurari.ro, puteți să rezolvați totul în doar câteva minute. Sistemul nostru vă pune la dispoziție un formular pe care trebuie să îl completați cu detalii personale, scopul și durata călătoriei. În baza acestor informații, el generează lista completă a ofertelor disponibile pentru dumneavoastră. Totul se întâmplă în doar câteva minute și nu sunt necesare drumuri la birouri sau ghișee. Este important să știți că este necesar și să confirmați că persoana asigurată:

  • nu este însărcinată;
  • nu consumă droguri sau medicamente în mod abuziv;
  • poate călători cu avionul;
  • cumpără polița din România.

Cum se achită o asigurare medicală călătorie Malta

Vă punem la dispoziție un sistem de plată securizată prin card de tip VISA, VISA Electron, Mastercard sau Maestro. Datele dumneavoastră personale și bancare sunt protejate în permanență. Alternativ, puteți achita prin transfer bancar. Odată confirmată plata, polița de asigurare călătorie Malta este livrată direct pe adresa dumneavoastră de e-mail, în mod instantaneu.

Ce riscuri acoperă asigurarea de călătorie în Malta

Pe lângă riscurile de bază, reprezentate de riscul de accident și îmbolnăvire, polițele de asigurări călătorie Malta pot acoperi și următoarele situații:

  • anularea călătoriei ca urmare a falimentului companiei aeriene;
  • amânarea călătoriei pentru mai mult de 12 ore;
  • pierderea sau furtul bagajelor / documentelor;
  • nevoia de ajutor medical, ca urmare a tratamentelor nepotrivite aplicate la bordul navei;
  • asigurare storno bilete și anulare călătorie.

Așa trebuie să procedați, dacă aveți probleme în Malta

În cazul în care se petrece unul dintre evenimentele stipulate în polița de asigurare medicală de călătorie Malta, este necesar să luați legătura cu firma de asigurări. Datele de contact pot fi găsite pe site-ul acesteia sau direct pe contractul de asigurare de călătorie.