Asigurare calatorie Italia online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Italia

Italia este una dintre cele mai frumoase țări din lume. Foarte mulți turiști din întreaga lume aleg să viziteze, an de an, frumoasa țară din Peninsulă. Italia oferă peisaje spectaculoase, un litoral minunat, zone montane remarcabile, precum și un patrimoniu istoric și cultural cum nicăieri altundeva nu puteți găsi. În același timp, Italia este și o țară foarte importantă în zona de business.

Asigurare călătorie Italia, pentru un concediu fără griji

Indiferent de motivul pe care îl aveți pentru a vizita această țară, este necesar să vă protejați cu o asigurare călătorie Italia. O asigurare medicală Italia vă poate garanta compensații financiare semnificative, în diversele situații riscante în care ați putea avea de suferit. Asigurarea de călătorie Italia nu vă protejează doar de problemele de ordin medical care ar putea apărea, ci și de alte inconveniente. Puteți achiziționa o astfel de poliță valabilă pentru cel puțin trei zile și maximum un an. Durata poate fi prelungită, la nevoie, prin respectarea condițiilor prestabilite. Este necesar să cumpărați polița înainte de a părăsi teritoriul României. Valoarea maximă care poate fi asigurată prin asigurări călătorie online Italia este 50.000 de euro.

Ce riscuri acoperă o asigurare de călătorie Italia

În mod automat, o poliță de asigurare medicală de călătorie vizează acoperirea riscurilor de îmbolnăvire și accident. Acestea pot fi, însă, completate și cu alte prevederi contractuale, în funcție de dorința dumneavoastră. Puteți include pe lista riscurilor pe care le doriți acoperite următoarele variante:

  • furtul sau pierderea unor documente;
  • furtul sau pierderea bagajelor;
  • asigurare storno pentru bilete de avion și anularea călătoriei;
  • anularea călătoriei, ca urmare a falimentului companiei aeriene;
  • refuzul companiei de a vă îmbarca;
  • amânarea călătoriei pentru mai mult de 12 ore.

Nu pot fi acoperite prin asigurări de călătorie online Italia evenimente precum cele provocate de consumul de alcool, droguri sau medicamente în exces. De asemenea, sunt excluse evenimentele cauzate de conducerea vehiculelor fără permis, precum și evenimentele produse în țara de domiciliu.

Cum puteți încheia o asigurare de călătorie Italia?

Cu ajutorul site-ului nostru, Asigurari.ro, beneficiați de un sistem modern și foarte eficient, prin care puteți identifica imediat cea mai bună variantă de asigurare medicală internațională pentru Italia. Trebuie doar să completați formularul de pe platformă cu datele solicitate, iar sistemul nostru va genera toate ofertele celor mai bune companii de asigurări călătorie Italia, din România.

Cum se pot achiziționa asigurări de călătorie în Italia?

Odată ce ați identificat polița de asigurare călătorie Italia pe care o doriți, aveți posibilitatea de a o achiziționa și achita direct online. Puteți plăti fie prin transfer bancar, fie prin intermediul unui card de tip VISA, Maestro, Mastercard sau VISA Electron. Imediat ce plata a fost confirmată, polița de asigurare va fi expediată pe adresa dumneavoastră de e-mail.

Cum se procedează pentru a vă folosi de o asigurare de călătorie Italia

Atunci când se produce un eveniment care este acoperit prin asigurare, este necesar să luați legătura cu firma de asigurări la care aveți încheiată polița. Datele de contact sunt înscrise atât pe site-ul companiilor, cât și în polița dumneavoastră!