Asigurare calatorie Marea Britanie online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Marea Britanie

Marea Britanie este un teritoriu extrem de atractiv pentru călătorii de pretutindeni. Inclusiv în cazul persoanelor din România, călătoriile în Marea Britanie reprezintă un fenomen cât se poate de des întâlnit. Teritoriu celebru pentru edificiile istorice și culturale pe care le găzduiește, Marea Britanie atrage în fiecare an un număr uriaș de turiști. Pe lângă Londra, există și alte zone care merită vizitate. În plus, Marea Britanie este un important centru economic, călătoriile în scopuri de business reprezentând unul dintre motivele pentru care acest teritoriu este atât de frecventat, în orice perioadă a anului. Tot în Marea Britanie puteți călători pentru studii, ca șofer profesionist sau în alte interese profesionale.

Asigurare călătorie Marea Britanie, pentru vacanța ideală

Indiferent de scopul pentru care vizitați această țară, este o idee excelentă să achiziționați o asigurare călătorie Marea Britanie. Aceasta reprezintă un contract prin care puteți beneficia de despăgubiri de până la 50.000 de euro, în cazul producerii unor evenimente nedorite. Polița de asigurare are o valabilitate minimă de trei zile și maximă de un an, însă termenul poate fi prelungit.

Cum puteți încheia o asigurare de călătorie online Marea Britanie?

Pentru a intra în posesia unei polițe de asigurare medicală de călătorie Marea Britanie, tot ce trebuie să faceți este să folosiți platforma Asigurari.ro. Site-ul nostru vă pune la dispoziție un mecanism simplu, prin care puteți identifica cea mai convenabilă variantă de asigurare de călătorie Marea Britanie ieftină. Este necesar să completați un formular cu o serie de date, scopul călătoriei și particularitățile pe care doriți să le aibă polița. Trebuie să confirmați și că:

  • nu suferiți de afecțiuni care să vă împiedice să călătoriți cu avionul;
  • nu consumați droguri sau alte substanțe interzise;
  • nu urmează să parcurgeți un tratament medical în perioada acoperită de contractul de asigurări călătorie Marea Britanie;
  • persoana asigurată nu este însărcinată;
  • vă aflați în România.

După ce ați oferit datele necesare și confirmarea, lista cu oferte de asigurare călătorie Marea Britanie este imediat generată, iar dumneavoastră puteți alege cea mai convenabilă soluție.

Cum puteți plăti pentru o asigurare medicală călătorie Marea Britanie?

Plata se poate efectua în două moduri: prin transfer bancar sau prin intermediul unui card VISA, VISA Electron, Maestro sau Mastercard. Dacă optați pentru varianta a doua, puteți să plătiți cu cardul în condiții de maximă siguranță, pe o platformă securizată. Odată confirmată efectuarea plății, polița de asigurări călătorie online Marea Britanie va fi livrată pe adresa dumneavoastră de e-mail.

Riscurile incluse într-o asigurare online Marea Britanie

Orice contract de asigurare de călătorie Marea Britanie protejează persoana asigurată în caz de îmbolnăvire sau accident. În plus, pot fi adăugate în contract și riscuri, precum:

  • asigurare storno pentru bilete și anularea călătoriei;
  • amânarea zborului cu minimum 12 ore;
  • refuzul companiei aeriene de a vă îmbarca;
  • falimentul companiei aeriene și anularea zborului:
  • furtul sau pierderea actelor sau a bagajelor.

Evenimentele precum sinuciderea, tentativele de sincuidere, accidentele rezultate în urma consumului de substanțe interzise sau alcool de către persoana asigurată sau evenimentele petrecute în țara natală nu fac obiectul asigurării.