Asigurare calatorie Spania online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Spania

Țară celebră pentru litoralul său fabulos, dar și pentru patrimoniul cultural pe care îl oferă, Spania este una dintre cele mai populare destinații turistice, la nivel global. Spania pune la dispoziția celor care o vizitează peisaje de neuitat, mâncare fantastică și o atmosferă mereu încărcată de voie bună. Tot în Spania există și o mulțume de posibilități profesionale și de business.

Asigurare călătorie Spania, pentru o vacanță fără risc

Oricare ar fi motivul pentru care faceți o călătorie în această țară, este foarte important să vă protejați folosind o asigurare călătorie Spania. În situația producerii unor evenimente nefericite, o asigurare medicală Spania vă poate oferi compensații financiare în valoare de până la 50.000 de euro. Pentru a beneficia de o astfel de poliță, este necesar să o încheiați înainte de a părăsi teritoriul României. Contractul are o valabilitate minimă de trei zile și una maximă de un an. Valabilitatea pe care o are o asigurare de călătorie Spania poate fi prelungită, în funcție de prevederile contractuale.

Riscurile care pot face obiectul unei asigurări călătorie Spania

Obiectivul de bază al unei asigurări ieftine Spania este acela de a vă proteja în caz de accident sau îmbolnăvire. Acestea nu sunt, însă, singurele riscuri pe care le puteți include în contractul dumneavoastră. În mod suplimentar, pot fi adăugate pe lista riscurilor acoperite și altele, precum:

  • pierderea documentelor sau bagajelor;
  • furtul documentelor sau bagajelor;
  • refuzul companiei aeriene de a vă îmbarca;
  • amânarea călătoriei pentru o durată ce depășește 12 ore;
  • asigurare storno pentru anularea călătoriei și pentru bilete de avion;
  • falimentul companiei aeriene și anularea ulterioară a călătoriei.

Evenimentele petrecute în țara de domiciliu, evenimentele cauzate de consumul de alcool, abuzul de medicamente sau consumul de droguri nu sunt acoperite prin asigurare călătorie Spania. De asemenea, sunt exceptate și evenimentele apărute ca urmare a condusului de vehicule fără permis sau practicării de activități cu grad mare de periculozitate.

Cum puteți încheia o asigurare de călătorie Spania?

Platforma Asigurari.ro vă pune la dispoziție un sistem inteligent, cu ajutorul căruia veți putea identifica ofertele celor mai reputate firme românești la asigurări călătorie Spania. Este necesar să completați un formular, iar în baza datelor pe care le oferiți, sistemul nostru va genera lista cu toate ofertele disponibile. Ulterior, puteți achiziționa imediat acea variantă de asigurare călătorie Spania care vă mulțumește.

Cum se pot achiziționa asigurări de călătorie în Spania?

Dacă ați reușit să găsiți asigurarea medicală Spania care îndeplinește criteriile dumneavoastră, puteți să o achiziționați direct din platforma noastră. Aveți posibilitatea de a achita contravaloarea poliței prin transfer bancar sau direct cu cardul, pe o platformă securizată. Puteți folosi card VISA, VISA Electron, Mastercard sau Maestro. Odată confirmată efectuarea plății, polița de asigurare de călătorie în Spania va fi livrată pe adresa dumneavoastră de e-mail.

Cum se procedează pentru a vă folosi de o asigurare de călătorie Spania

Evenimentele acoperite prin polița de asigurare trebuie să fie comunicate direct companiei la a cărei ofertă ați decis să apelați. Informațiile de contact pot fi identificate pe site-ul companiei sau direct în polița primită pe e-mail!