Asigurare calatorie Republica Moldova online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Republica Moldova

Republica Moldova este o țară învecinată cu România, care atrage foarte mulți turiști români. Curiozitatea de a descoperi capitala Chișinău, dar și posibilitatea efectuării de excursii și drumeții prin frumoasele zone ale Moldovei au atras întotdeauna turiștii din România. În plus, Republica Moldova le oferă vizitatorilor săi și acces la o gamă spectaculoasă de vinuri celebre în întreaga lume. În Republica Moldova se călătorește foarte frecvent și în interes profesional sau cu scopuri de business.

Asigurare călătorie Republica Moldova, pentru o vacanță sigură

Indiferent de motivul pentru care decideți să vă deplasați în țara vecină, trebuie să știți că este recomandat să apelați la o poliță de asigurare călătorie Republica Moldova. Un astfel de contract vă oferă posibilitatea de a beneficia de compensații de până la 50.000 de euro, în situația în care se produc anumite evenimente nedorite. Este necesar să achiziționați o poliță de asigurare înainte de a părăsi teritoriul României. Contractul de asigurare medicală de călătorie în Republica Moldova poate fi valabil pentru minimum trei zile și pentru maximum un an, cu posibilitate de extindere.

Cum puteți încheia o asigurare de călătorie Republica Moldova?

Cu ajutorul Asigurari.ro, este foarte ușor să identificați o poliță de asigurare potrivită nevoilor dumneavoastră. Vă punem la dispoziție un formular pe care trebuie să îl completați cu o serie de date personale și cu particularitățile pe care doriți să o aibă polița de asigurare de călătorie online Republica Moldova. În baza informațiilor oferite, sistemul nostru va genera o listă cu toate ofertele disponibile la firmele de top din România.

Cum se cumpără o asigurare de călătorie în Republica Moldova?

După ce ați ales varianta optimă din lista generată pe Asigurari.ro, tot în cadrul platformei noastre puteți și să achiziționați o asigurare de călătorie ieftină Republica Moldova. Aveți posibilitatea de a achita suma aferentă contractului prin transfer bancar sau cu un card de tip VISA, VISA Electron, Mastercard sau Maestro. Plata se face în condiții de maximă siguranță, datele dumneavoastră personale și bancare fiind protejate de un sistem ultra-modern. Odată finalizată tranzacția, polița de asigurare călătorie Republica Moldova este expediată instantaneu pe adresa dumneavoastră de e-mail.

Riscurile acoperite de o asigurare de călătorie în Republica Moldova

O poliță de asigurare online de călătorie Republica Moldova acoperă două categorii principale de riscuri: accidentele și îmbolnăvirile. Acestea pot fi completate și cu riscuri suplimentare, pe care le puteți alege pentru a fi inserate în contract. Poate fi vorba despre următoarele situații:

 • falimentul companiei aeriene și anularea călătoriei;
 • refuzul companiei aeriene de a vă îmbarca;
 • asigurare storno pentru bilete de avion;
 • asigurare storno pentru anularea călătoriei;
 • amânarea călătoriei pentru mai mult de 12 ore;
 • pierderea sau furtul bagajelor;
 • pierderea sau furtul unor documente.

Riscurile neincluse în asigurarea medicală de călătorie în Republica Moldova

Există și riscuri care nu pot fi incluse în asigurare călătorie Republica Moldova, după cum urmează:

 • accidente ca urmare a conducerii fără permis auto;
 • sinucidere și tentativa de sinucidere;
 • incidente rezultate în urma consumului de droguri, alcool sau medicamente în exces;
 • incidente rezultate în urma practicării de activități cu grad mare de periculozitate.