Asigurare de Sanatate - Preturi Excelente | Asigurari.ro

Avantajele Sistemului Nostru

Ofertare Online
Puteți obține online oferte comparative pentru asigurări RCA, Locuință, Călătorie și Răspundere civilă profesională
Site securizat
Folosim protocoale de securitate moderne, sigure, adaptate legislației în vigoare, toate datele fiind prelucrate în condiții de siguranță maximă
Parteneri Asiguratori
Colaborăm cu majoritatea societăților de asigurari din România
Plată Online
Polițele pot fi plătite online cu card bancar emis sub siglele VISA, VISA Electron, MASTERCARD și Maestro
Transfer Bancar
Acceptăm transfer bancar, în acest caz emiterea poliței se va face după confirmarea tranzacției

Consultanță Gratuită
Oferim consultanță gratuită clienților noștri în vederea alegerii unor soluții de asigurare potrivite

Asigurare de Sănătate Online si Calculator de Asigurare de Sănătate

Încerci să ai un stil de viață cât mai sănătos, cu alimentație echilibrată, bogată în vitamine, minerale și fibre, faci sport regulat, te hidratezi și, în general, păstrezi un echilibru între serviciu și timpul liber. Totodată, ai grijă să fii cu analizele medicale la zi și știi să-ți asculți corpul. Cu toate astea, probleme de sănătate pot să apară oricând.

Tot ce trebuie să știi despre asigurarea de sănătate

Nu poți controla ce îți rezervă viitorul, dar stă în puterea ta să-ți construiești o strategie eficientă. Din această perspectivă, o asigurare de sănătate privată este un instrument financiar care îți permite acoperirea cheltuielilor de prevenție, diagnostic și tratament, astfel încât să poți gestiona situațiile medicale neprevăzute fără dezechilibre financiare puternice pentru tine și cei dragi. Dacă te întrebi cum te poate ajuta, concret, o poliță de asigurare de sănătate și cum poți alege oferta cea mai bună pentru nevoile tale, în cele ce urmează vei găsi informații detaliate.

Ce înseamnă o asigurare de sănătate privată

Liniștea ta și a celor dragi este influențată de o mulțime de factori, iar sănătatea reprezintă o prioritate. Potrivit Legii 95/2006, orice cetățean român are acces la anumite servicii medicale gratuite, în schimbul unei contribuții lunare la sistemul public de asigurări. Există și categorii de persoane, cum ar fi copiii care au vârsta sub 18 ani, soțul, soția și părinții fără venituri proprii, aflate în întreținerea unei persoane asigurate, care beneficiază de asigurare de sănătate de la stat, fără vreo contribuție lunară. Asigurarea de sănătate de la stat este obligatorie și acoperă cheltuielile pentru o serie de servicii medicale, analize și investigații, în condițiile legii.

Sunt însă situații în care cheltuielile pentru prevenire, diagnostic și tratament nu sunt decontate de stat, iar valoarea lor poate depăși cu mult bugetul personal sau familial. Pentru aceste situații, ai la îndemână un instrument financiar eficient atât pentru tine, cât și pentru cei dragi: asigurarea de sănătate privată. Spre deosebire de asigurarea de sănătate din sistemul public, asigurarea medicală privată nu este obligatorie și poate acoperi sume variate, în funcție de posibilitățile financiare ale fiecărui asigurat și de alte condiții stabilite împreună cu asiguratorul. Contribuția pentru o astfel de asigurare poate fi lunară, trimestrială sau anuală și pornește de la 100-150 de lei, ajungând până la câteva sute de lei. Totodată, o asigurare de sănătate privată poate fi personalizată, astfel încât să răspundă cât mai bine nevoilor celui care încheie o astfel de poliță. Asigurările de sănătate se încheie pe o durată de 12 luni, cu posibilitatea prelungirii contractului.

Asigurare de sănătate vs abonament medical - ce diferențe sunt

Dacă te întrebi care e diferența dintre un abonament medical și o asigurare de sănătate, află că este vorba despre două instrumente financiare care nu se exclud, ci se pot completa unul pe celălalt. Sunt trei diferențe majore între cele două:

 1. Aria de acoperire geografică - un abonament medical îți oferă acces la servicii medicale în plan național. O asigurare medicală privată îți oferă protecție financiară oriunde, inclusiv în străinătate. 
   
 2. Evenimentele și situațiile acoperite - abonamentele medicale sunt de mai multe tipuri, la fel ca polițele de asigurare, doar că acoperă servicii medicale și situații limitate. De exemplu, un abonament medical poate include anumite analize de bază, consultații periodice, consultații și investigații de specialitate. O poliță de asigurare acoperă nu doar prevenția și diagnosticul, ci și tratamentul în țară și în străinătate. Concret, un abonament medical nu îți poate acoperi cheltuielile cu spitalizarea, de exemplu, însă o asigurare de sănătate poate. 
   
 3. Furnizorii de servicii medicale - un abonament asigură accesul la serviciile unui singur furnizor. Dacă vrei să apelezi la alt furnizor, atunci costurile sunt suportate integral de tine. În schimb, o poliță de asigurare de sănătate îți dă posibilitatea de a alege dintre sute de furnizori de servicii, cheltuielile fiind acoperite, în funcție de suma maximă asigurată și de contribuția/prima pe care o plătești. 

Așadar, pe lângă asigurarea de sănătate de la stat, poți opta pentru abonamente medicale și asigurări de sănătate privată. Tu stabilești ce strategie este mai eficientă pentru tine și cei dragi.

Ce acoperă o poliță de asigurare de sănătate

Pe piața asigurărilor există o multitudine de tipuri de polițe de asigurări medicale, care acoperă o diversitate de servicii și situații. În general, o asigurare de sănătate privată oferă protecție financiară în cazuri precum:

 • intervenție chirurgicală;
 • spitalizare;
 • invaliditate permanentă, totală sau parțială, în urma unui accident;
 • tratament în străinătate;
 • servicii medicale extra-spitalicești, la domiciliu sau transport cu ambulanța;
 • a doua opinie medicală;
 • telediagnostic;
 • controale medicale preventive, generale și de specialitate;
 • naștere.

Ce nu acoperă o poliță de asigurare de sănătate

Orice asigurare medicală privată oferă protecție financiară conform condițiilor contractuale agreate de ambele părți (asigurat și asigurator). Cum pachetele de asigurare diferă, există și situații/evenimente pe care o poliță de asigurare nu le acoperă. Exemple în acest sens sunt:

 • afecțiunile medicale preexistente datei de intrare în vigoare a poliței de asigurare;
 • spitalizările sau intervențiile chirurgicale pentru afecțiuni apărute în primele 30 de zile de la data intrării în vigoare a asigurării;
 • anomaliile congenitale, bolile congenitale;
 • complicațiile apărute în urma avortului sau a fertilizării in vitro;
 • accidentele sau afecțiunile provocate intenționat de asigurat, inclusiv administrarea de medicamente care nu au fost prescrise de medic;
 • malpraxisul medical, infecțiile intraspitalicești;
 • orice serviciu medical care nu este inclus în lista din pachetul de asigurare ales;
 • orice serviciu medical care depășește limitele de acoperire ale poliței de asigurare.

Ce alte beneficii oferă asigurările de sănătate

Pe lângă beneficiul major de a-ți oferi sprijin financiar ție și celor dragi, o asigurare de sănătate privată vine cu o mulțime de alte avantaje, cum ar fi:

 • flexibilitatea - pe parcursul derulării contractului, poți schimba valoarea primei de asigurare, poți adăuga sau elimina servicii medicale, poți opta pentru o altă frecvență a plății primei de asigurare. Toate aceste modificări pot fi făcute, evident, cu respectarea condițiilor contractuale. 
 • protecție financiară pentru cei dragi - tu ești titularul asigurării, dar poți adăuga și alți beneficiari, în funcție de contractul încheiat cu asiguratorul;
 • personalizarea - în funcție de vârstă și de nevoile tale medicale, la reînnoirea poliței, poți opta pentru modificări, astfel încât să beneficiezi de protecție financiară. 

Cum poți încheia o poliță de asigurare de sănătate pe www.asigurari.ro

Piața asigurărilor este plină de oferte, însă, pentru a putea face alegeri inspirate pentru tine și cei dragi, ai nevoie de un partener de nădejde, care să te ghideze și să te ajute să găsești soluția potrivită. Din această perspectivă, ai la dispoziție expertiza www.asigurari.ro Concret, compania va analiza ofertele propuse de operatorii de pe piața asigurărilor și va identifica pentru tine cele mai bune pachete de asigurare de sănătate. Mai mult decât atât, www.asigurari.ro îți va oferi informațiile necesare despre drepturile pe care le ai și obligațiile pe care le implică fiecare ofertă în parte. Totul, pentru ca tu să alegi în cunoștință de cauză. La final, vei primi polița dorită, conform opțiunilor pe care le-ai bifat.

Cat costă o asigurare de sănătate

Pentru că știm că timpul tău este prețios și nevoile tale sunt o prioritate pentru noi, pe www.asigurari.ro îți punem la dispoziție un comparator de preturi online, pentru a afla cât costă o asigurare de sănătate rapid. Un astfel de sistem special conceput pentru tine îți permite să achiziționezi polița de sănătate în mai puțin de cinci minute. Poți plăti în condiții de securitate, fie prin transfer bancar, fie cu un card VISA, VISA Electron, MASTERCARD sau Maestro. Încheie polița de asigurare, fără grijă, pentru că site-ul www.asigurari.ro folosește protocoale de securitate moderne și sigure, adaptate la legislația în vigoare. Totodată, livrarea poliței de asigurare de sănătate se face aproape instant, pe e-mail, fără costuri suplimentare.

Dacă ești în căutarea unei oferte complete, pentru o asigurare de sănătate, ești la locul potrivit. Cu informațiile prezentate și explicate mai sus, știi exact care sunt avantajele pe care ți le oferă o astfel de poliță. În același timp, poți alege un aliat puternic pentru ca deciziile pe care le iei să fie cele mai bune pentru tine și cei dragi: Insurance Broker. Compania îți vine în sprijin cu oferte care răspund nevoilor tale, iar tu alegi în cunoștință de cauză.