Asigurare calatorie Maldive online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Maldive

Insulele Maldive se situează în Oceanul Indian și reprezintă o variantă excelentă de destinație, dacă sunteți în căutare de relaxare. Considerate a fi printre cele frumoase regiuni ale planetei, atunci când vine vorba despre plaje și ape, insulele Maldive primesc turiști din întreaga lume, în orice perioadă a anului. Pe lângă posibilitatea de a vă bucura de nisipul fin și alb, precum și de apa limpede, Maldive vă oferă și șansa unor expediții cu adevărat fascinante.

Asigurare călătorie Maldive, pentru o vacanță de vis

Pentru a avea parte de o experiență cât mai plăcută, este o idee excelentă să achiziționați o asigurare călătorie Maldive, înainte de a pleca din România. Aceasta reprezintă un contract care vă permite să beneficiați de despăgubiri de până la 50.000 de euro, în eventualitatea producerii unor evenimente nedorite, pe parcursul șederii în Maldive. Perioada minimă pentru care se poate achiziționa o astfel de poliță este de trei zile. Durata maximă a contractului este de un an, însă aceasta poate fi prelungită, în conformitate cu politica firmei de asigurări.

Așa găsiți o poliță de asigurări călătorie Maldive

Oferta la asigurări călătorie Maldive este un bogată, deoarece toate marile companii de asigurare din România pun la dispoziția clienților asemenea polițe. Cu ajutorul Asigurari.ro, este foarte ușor să alegeți varianta oportună în cel mai scurt timp. Aveți posibilitatea de a completa un formular cu o serie de date personale și informații cu privire la scopul și durata călătoriei. În baza acestor date, sistemul nostru generează în doar câteva secunde o listă cu toate ofertele de asigurare călătorie Maldive pe care le-ați putea accesa. Primiți informații cu privire la costul polițelor, firmele care le oferă, precum și riscurile și suma acoperite. Tot ce trebuie să faceți este să selectați varianta ideală.

Cum puteți plăti pentru o asigurare călătorie online Maldive

Prin intermediul Asigurari.ro, a achiziționa o asigurare călătorie Maldive este o sarcină extrem de simplă. Nu doar procesul de identificare a poliței potrivite este simplificat, ci și procesul de plată. Puteți achita în siguranță, fie prin card bancar VISA, VISA Electron, Maestro și Mastercard, fie prin transfer bancar. Odată confirmată efectuarea plății, polița de asigurare călătorie online Maldive va fi livrată pe adresa dumneavoastră de e-mail.

Ce riscuri sunt incluse într-o asigurare de călătorie în Maldive

Pe lângă riscurile principale, pe care le acoperă orice asigurare medicală călătorie Maldive, există și riscuri care pot fi adăugate în mod suplimentar la contract. Este vorba despre:

  • dispariția bagajelor sau a unor acte, ca urmare a furtului sau pierderii lor;
  • asigurare storno călătorie pentru anularea călătoriei și bilete avion;
  • refuzul companiei aeriene de a vă îmbarca;
  • amânarea pentru mai mult de 12 ore a zborului;
  • falimentul firmei de zbor și anularea, implicită, a călătoriei.

În situația în care cel puțin unul dintre evenimentele menționate în contractul de asigurare medicală de călătorie Groenlanda are loc, este necesar să luați legătura cu firma de asigurări. Detaliile de contact pot fi găsite atât în cadrul poliței de asigurare de călătorie primite pe e-mail, cât și pe site-ul companiei în cauză.