Asigurare calatorie Israel online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Israel

Israel este o țară foarte atractivă din punct de vedere turistic. Regiune istorică și cu o importanță culturală colosală, Israelul atrage anual milioane de turiști din întreaga lume. Supranumită și Țara Sfântă, această așezare este celebră și grație valorii pe care o are din punct de vedere religios. Israel este și o importantă putere economică, astfel că sunt foarte des întâlnite și călătoriile în scop de afaceri sau în interes profesional. Tot în Israel puteți să călătoriți și la studii sau pentru a transporta mărfuri ca șofer profesionist.

Asigurare călătorie Israel, pentru o vacanță perfectă

Oricare ar fi situația în care vă regăsiți, este foarte important să achiziționați o asigurare călătorie Israel, înainte de a părăsi teritoriul României. Un astfel de contract vă oferă posibilitatea de a beneficia de compensații financiare de până la 50.000 de euro, în situația în care se produc evenimente nedorite. Puteți încheia o poliță de asigurare călătorie online Israel pe o valabilitate de minimum trei zile și maximum un an. Perioada poate fi extinsă de comun acord cu firma de asigurări la care decideți să apelați.

Cum găsiți o poliță de asigurări călătorie online Israel

Pe piața din România există un număr bogat de companii care oferă variante de polițe de asigurări online călătorie Israel. Pentru a putea identifica cele mai bune oferte, Asigurari.ro vă pune la dispoziție un sistem inteligent de căutare a variantelor optime pentru dumneavoastră. Primul pas pe care trebuie să îl urmați este acela de a completa formularul cu informațiile dumneavoastră personale și cu detalii despre scopul călătoriei în Israel. Totodată, trebuie să confirmați faptul că persoana asigurată:

  • nu este însărcinată;
  • nu consumă droguri sau medicamente în mod abuziv;
  • nu suferă de boli care o împiedică să călătorească cu avionul;
  • se află pe teritoriul României, la achiziționarea asigurării;
  • nu urmează să primească tratamente medicale în timpul sejurului acoperit de asigurare.

Informațiile pe care le oferiți sunt preluate de sistem, iar în baza lor este generată lista completă a ofertelor din care puteți alege cea mai bună asigurare călătorie Israel. Puteți alege în funcție de firma de asigurări, riscurile incluse, costul poliței sau valoarea totală a despăgubirilor.

Cum puteți achita pentru o asigurare medicală călătorie Israel?

După ce ați identificat varianta potrivită de asigurare medicală de călătorie Israel, puteți achita contravaloarea ei prin transfer bancar sau cu un card de tip VISA, VISA Electron, Mastercard sau Maestro. Asigurari.ro vă oferă acces la o platformă de plată securizată. Astfel, datele personale și bancare pe care le oferiți vor fi mereu în siguranță. Imediat după efectuarea plății, polița de asigurare călătorie Israel va fi expediată pe adresa dumneavoastră de e-mail.

Riscurile incluse într-un contract de asigurare medicală Israel

Pe lângă riscurile de bază, prezentate de accidente și îmbolnăvire, o asigurare călătorie Israel poate să acopere și riscuri, precum:

  • furtul sau pierderea bagajelor sau actelor;
  • asigurare storno pentru bilete și anularea călătoriei;
  • amânarea călătoriei pentru mai mult de 12 ore;
  • refuzul companiei aeriene de a vă îmbarca;
  • anularea călătoriei după falimentul firmei aeriene.