Asigurare calatorie Irlanda online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Irlanda

Țară insulară din vestul Europei, Irlanda este un teritoriu independent, în ciuda apropierii sale de Marea Britanie. Țara care își are capitala în orașul Dublin este membră a Uniunii Europene și atrage anual foarte mulți turiști de pe continent, dar și din restul lumii. Orașele superbe, precum Galway, Cork, Kinsale sau capitala Dublin, atrag în permanență oameni, iar străzile lor nu sunt niciodată pustii. De asemenea, Irlanda este o importantă destinație pentru cei care călătoresc la studii, în scop profesional sau în interes de afaceri.

Asigurare călătorie Irlanda, pentru o excursie liniștită

Indiferent de natura scopului pentru care călătoriți în această țară, este recomandat să achiziționați o asigurare călătorie Irlanda, înainte de a părăsi teritoriul României. Cu ajutorul unei polițe bune de asigurare Irlanda, beneficiați de posibilitatea unor despagubiri financiare de până la 50.000 de euro, în cazul producerii unor evenimente nedorite. Durata minimă pentru care se poate încheia o poliță de acest fel este de trei zile, în vreme ce valabilitatea sa maximă ajunge chiar și la peste un an.

Cum se încheie o poliță de asigurări călătorie online Irlanda

Cele mai multe dintre companiile de asigurări din România oferă posibilitatea de a încheia o asigurare călătorie ieftină Irlanda. Există, însă, foarte multe variante din care puteți alege. Pentru a vă simplifica misiunea, Asigurari.ro vă aduce într-un singur loc toate variantele care se potrivesc situației dumneavoastră. Este suficient să completați un formular cu câteva date personale, cu scopul și durata călătoriei dumneavoastră, iar în doar câteva secunde va fi generată lista completă cu ofertele de asigurare călătorie online Irlanda. Pentru fiecare variantă aflați firma, costul, riscurile incluse și valoarea totală acoperită.

Cum se plătește o asigurare medicală călătorie Irlanda

După ce ați selectat opțiunea dorită, tot ce mai rămâne de făcut este să o achitați. Puteți plăti contravaloarea ei fie prin transfer bancar, fie prin plată cu cardul VISA, VISA Electron, Mastercard sau Maestro. Plata se va efectua printr-un mecanism dotat cu un sistem de securitate ultra-modern, care va proteja datele dumneavoastră personale și bancare. Odată confirmată efectuarea plății, prin oricare dintre metode, polița de asigurare va fi livrată în mod instant pe adresa dumneavoastră de e-mail.

Ce riscuri sunt acoperite de asigurarea de călătorie în Irlanda

Riscurile de bază pe care le acoperă orice asigurare călătorie Irlanda sunt cele reprezentate de îmbolnăvire și accidente. În plus, puteți include în clauzele din contractul dumneavoastră de asigurări călătorie online Irlanda și riscuri, precum:

  • falimentul companiei aeriene și anularea zborului;
  • pierderea sau furtul bagajelor sau actelor;
  • amânarea călătoriei pentru mai mult de 12 ore;
  • asigurare storno pentru bilete și anulare călătorie;
  • refuzul de îmbarcare din partea companiei aeriene.

Cum să procedați, dacă aveți probleme în Irlanda

În situația în care se produc evenimente de natura celor înscrise în contractul de asigurare de călătorie Irlanda, este necesar să luați legătura cu firma de asigurări de la care ați achiziționat polița. Datele de contact pot fi găsite atât pe contractul primit pe e-mail, cât și pe adresa web a companiei de asigurări.