Asigurare calatorie Olanda online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Olanda

Țările de Jos sunt cunoscute în România mai ales prin denumirea populară de Olanda. Această regiune atât de inedită a Europei atrage an de an turiști din toată lumea. Olanda este o țară minunată, care oferă peisaje spectaculoase, zone de relief unice și orașe ultra-moderne. În același timp, există și zone tradiționale, care impresionează prin frumusețea lor naturală. Olanda este celebră și pentru distracțiile pe care le oferă capitala sa, Amsterdam, dar și pentru patrimoniul cultural uriaș de care dispune. În plus, puteți călători în Olanda și în scopuri de business, în interes profesional sau la studii.

Asigurare călătorie Olanda, pentru o experiență perfectă

Oricare ar fi obiectivul dumneavoastră, este foarte important să aveți o asigurare călătorie Olanda. Acest contract este unul care vă poate proteja în fața unor riscuri majore și vă poate oferi compensații de până la 50.000 de euro, în cazul producerii unor situații nedorite. Polițele de asigurări de călătorie online Olanda se încheie pe o durată minimă de trei zile și are valabilitate maximă de un an. Aceasta poate fi prelungită ulterior.

Cum se încheie o asigurare de călătorie online Olanda

Prin intermediul Asigurari.ro, puteți intra foarte rapid în contact cu cele mai bune soluții de asigurare de călătorie ieftină Olanda. Este necesar să completați un formular, proces care durează maximum cinci minute. Vă sunt solicitate informații despre scopul călătoriei, precum și o serie de date personale. Platforma este securizată, în așa fel încât toate informațiile să fie protejate. De asemenea, trebuie îndeplinite următoarele condiții, pentru a vă putea asigura:

 • persoana asigurată nu este însărcinată;
 • vă aflați pe teritoriul României, atunci când cumpărați asigurarea;
 • nu urmează să primiți un tratament medical pe parcursul perioadei acoperite de polița de asigurare călătorie online Olanda;
 • nu suferiți de afecțiuni care nu vă permit să călătoriți cu avionul.

Odată oferite informațiile necesare, va fi generată lista completă cu ofertele disponibile pe piața din România la asigurare medicală de călătorie Olanda. Puteți alege opțiunea preferată în funcție de companie, riscuri incluse, cost și valoarea acoperită.

Cum puteți plăti pentru o asigurare medicală călătorie Olanda?

Imediat ce ați ales varianta pe care doriți să o cumpărați, puteți trece la procesul de plată. Aceasta poate fi efectuată fie cu un card VISA, VISA Electron, Mastercard sau Maestro, fie prin transfer bancar. Sistemul de plată cu cardul este unul dotat cu protocoale ultra-performante de securitate, astfel că datele dumneavoastră bancare vor fi foarte bine protejate. Odată confirmată efectuarea plății, polița de asigurare va fi livrată în mod instantaneu pe adresa dumneavoastră de e-mail.

Riscurile acoperite de o asigurare medicală Olanda

Există două riscuri majore pe care le acoperă orice asigurare călătorie Olanda. Este vorba despre riscul de îmbolnăvire și accidentele. În plus, puteți adăuga în contract riscuri suplimentare, precum:

 • situația în care zborul este amânat cu cel puțin 12 ore;
 • compania aeriană falimentează, iar zborul este anulat;
 • pierderea sau furtul actelor;
 • pierderea sau furtul bagajelor;
 • refuzul companiei aeriene de a vă îmbarca;
 • asigurare storno pentru anularea călătoriei;
 • asigurare storno călătorie pentru bilete.