Asigurare calatorie Cuba online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Cuba

Țară insulară, aflată în zona de nord a Americii Centrale, Cuba este una dintre cele mai spectaculoase destinații turistice. Preferată de iubitorii de călătorii din întreaga lume, țara care își are capitala la Havana propune o mulțime de frumuseți naturale. Cuba este plină de plaje spectaculoase și peisaje memorabile. Vă puteți deplasa în această țară și cu alte scopuri, precum planuri ce țin de afaceri, muncă sau studii.

Asigurare călătorie Cuba, pentru sejurul perfect

Oricare dintre variante ar fi valabilă în cazul dumneavoastră, o idee excelentă este să cumpărați o asigurare călătorie Cuba. O poliță de asigurare vă oferă posibilitatea de a beneficia de compensații financiare în valoare de până la 50.000 de euro, în eventualitatea producerii unor evenimente menționate în clauzele din contract. Încheierea unei astfel de polițe de asigurare de călătorie Cuba se face pe o perioadă minimă de trei zile. Durata poate să ajungă până la un an și există și varianta de a fi prelungită, în funcție de politica firmei de la care decideți să o cumpărați.

Cum se încheie imediat o poliță de asigurări călătorie Cuba

Numărul firmelor care oferă servicii de asigurări călătorie Cuba în România este unul mare. În plus, fiecare firmă are propriul mecanism prin care oferă detalii despre contractele pe care le poate pune la dispoziția clienților săi. Cu ajutorul Asigurari.ro, întreg procesul de căutare de asigurare călătorie online Cuba este cu mult simplificat. Vă ajutăm să găsiți exact acea ofertă perfectă pentru nevoile dumneavoastră. Tot ce aveți de făcut este să completați un formular cu o serie de informații personale, detalii despre scopul călătoriei și durata sejurului. În baza acestor informații, sistemul nostru adună toate ofertele de asigurări călătorie online Cuba disponibile la firmele de specialitate. În doar câteva secunde, primiți o listă care cuprinde și detalii despre cost, riscuri acoperite, firma asiguratoare și valoarea maximă acoperită prin poliță. Tot ce mai rămâne de făcut este să alegeți varianta optimă și să o achiziționați!

Cum plătiți ușor pentru o asigurare călătorie online Cuba

După ce ați decis care este soluția potrivită de asigurare medicală internațională Cuba, puteți să o cumpărați direct din platforma noastră securizată. Puteți plăti fie prin transfer bancar, fie prin intermediul unui card VISA Electron, Mastercard, Maestro sau VISA. Orice metodă ați alege, întreg procesul este finalizat cu rapiditate. Odată confirmată efectuarea plății, polița de asigurare este livrată instantaneu pe adresa dumneavoastră de e-mail.

Ce riscuri acoperă o asigurare de călătorie în Cuba

O asigurare călătorie Cuba poate fi mai mult sau mai puțin cuprinzătoare, atunci când vine vorba despre riscurile pe care le acoperă. Există riscuri de bază incluse în orice astfel de poliță, precum riscurile de îmbolnăvire și accident. În același timp, sunt și riscuri suplimentare care pot fi adăugate în contract. Acestea pot consta în:

  • anularea călătoriei, ca urmare a falimentului companiei aeriene;
  • amânarea călătoriei pentru mai mult de 12 ore;
  • refuzul companiei aeriene de a realiza îmbarcarea;
  • furtul sau pierderea bagajelor;
  • furtul sau pierderea actelor;
  • asigurare storno pentru bilete;
  • asigurare storno pentru anularea călătoriei.