Asigurare RCA online marca masina - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurari RCA, în funcție de marca mașinii tale

Orice persoană fizică este obligată să încheie o asigurare RCA. O astfel de asigurare acoperă daune precum vătămare corporală sau decesul, costuri de înmatriculare, radiere, costul aferent taxei de timbru, limitarea prejudiciului, posibilitatea de înlocuire temporară a autoturismului, cheltuieli de judecată pentru rezolvarea litigiului, prejudicii materiale produse în timpul accidentului.

Asigurare RCA online în funcție de brandul mașinii, în orașul tău

O asigurare RCA însă se poate realiza în funcție de marca mașinii pe care o deții. Poți încheia asigurarea online pentru brandul autoturismului tău pe o perioadă cuprinsă între o lună (asigurarea RCA se încheie pentru numerele provizorii) și 12 luni, și se poate verifica valabilitatea poliței RCA aici.

Costul unei polițe depinde de data la care ai obținut permisul de conducere și de capacitatea cilindrică a motorului, care variază în funcție de marca autovehicului deținut. Pentru un motor de 1200 cmc al unei mașini Ford, spre exemplu, prețul RCA pornește de la 700 de lei și poate ajunge la 1200 de lei. Pentru un motor mai mare de 2500 cmc al unui autoturism Mercedes, de exemplu, asigurarea RCA poate ajunge și la 3000 de lei.

Asigurarea RCA te protejează în cazul unui accident auto care are loc pe teritoriul României. Pe asigurari.ro vei avea acces la o gamă largă de oferte de polițe de asigurare RCA online pentru a alege opțiunea care ți se potrivește, în funcție de marca mașinii pe care ai achiziționat-o.

RCA online în funcție de marca autoturismului, la prețuri bune

Începând cu luna septembrie a anului 2020 nu mai există obligativitatea de a prezenta asigurarea RCA în format fizic. Când ești oprit de Poliție o poți prezenta și în format electronic. Ca posesor al unui autoturism, cu siguranță îți dorești să te bucuri de un RCA ieftin, indiferent de ce marcă este mașina ta. Pentru a beneficia de un RCA ieftin poți folosi calculator RCA.

Astfel, îți vei face o idee despre prețul unei polițe de asigurări RCA și vei avea la dispoziție ofertele adaptate nevoilor tale, întrucât acestea iau în considerare inclusiv brandul mașinii.

Pentru a obține o asigurare RCA este suficient să intri pe site și să completezi formularul. Vei vedea că procesul durează doar câteva minute. După completarea datelor vei primi o listă de oferte la prețuri accesibile. Alege asigurarea RCA care ți se potrivește în funcție de brandul autovehiculul tău, iar apoi achiziționeaz-o direct de pe platformă sau din aplicația Asigurări.ro. În funcție de preferințe, poți plăti prin transfer bancar sau folosind un card online (Visa, Visa Electron, Mastercard sau Maestro). Informațiile tale sunt în siguranță deoarece platforma folosește un sistem sigur de protecție a datelor. După confirmarea plății pentru asigurarea RCA vei primi pe email contractul. Pentru orice nelămuriri privind completarea formularului sau calculator RCA poți accesa serviciile gratuite de consultanță. Optează pentru o asigurare RCA ieftină în funcție de marca mașinii tale, folosind platforma Asigurări.ro. Află toate informațiile despre polița RCA brand mașină alegând marca autoturismului tău din lista de mai jos.