Asigurare calatorie Elvetia online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Elvetia

Elveția este una dintre țările europene pe care aleg să le viziteze foarte mulți turiști. Peisajele splendide de la poalele Alpilor, arhitectura spectaculoasă a orașelor Zurich, Geneva, Berna sau Basel, precum și multiplele edificii culturale și istorice atrag ca un magnet turiștii de pretutindeni. Elveția este și o țară foarte atractivă pentru antreprenori, astfel că puteți călători acolo și în interes de serviciu sau pentru a pune la punct diverse afaceri. Tot în Elveția puteți călători și pentru studii.

Asigurare călătorie Elveția, pentru excursia ideală

Indiferent de motivul călătoriei dumneavoastră în Țara Cantoanelor, este foarte bine să vă achiziționați o asigurare călătorie Elveția, înainte de a părăsi teritoriul României. O astfel de poliță vă poate aduce compensații financiare de până la 50.000 de euro, în cazul în care apar evenimente nedorite, pe parcursul sejurului dumneavoastră. Durata minimă pentru care puteți încheia un contract este de trei zile, în vreme ce perioada maximă ajunge până la un an. Contractul poate fi prelungit, în funcție și de politica firmei la care decideți să apelați.

Cum să încheiați o poliță de asigurări călătorie online Elveția

Prin intermediul Asigurari.ro, puteți intra în posesia unei polițe de asigurare medicală de sănătate Elveția în doar câteva minute. Fără drumuri la ghișee sau birouri. Tot procesul se desfășoară online și este foarte simplu de finalizat. Trebuie să completați un formular cu unele date personale și informații despre scopul călătoriei dumneavoastră. Ulterior, va trebui să confirmați că persoana asigurată:

  • nu este însărcinată;
  • nu suferă de afecțiuni care nu permit călătoria pe cale aeriană;
  • nu consumă droguri sau medicamente în exces;
  • nu se deplasează pentru a fi supusă tratamentelor medicale, pe parcursul perioadei acoperite de polița de asigurare;
  • se află pe teritoriul României la momentul cumpărării poliței.

Odată ce ați completat formularul și ați confirmat aceste aspecte, sistemul nostru preia toate datele și le prelucrează în așa fel încât să poată genera lista completă a variantelor de asigurări călătorie online Elveția pe care le-ați putea achiziționa. Puteți alege cea mai bună asigurare călătorie Elveția în funcție de cost, companie, sumă acoperită și categorii de riscuri incluse.

Riscurile acoperite de un contract de asigurare medicală Elveția

Accidentele și îmbolnăvirea sunt două riscuri majore pe care le acoperă polițele de asigurare medicală de călătorie Elveția. Acestea pot fi completate, în mod suplimentar, și de riscurile următoare:

  • anularea călătoriei după falimentul companiei aeriene;
  • pierderea sau furtul unor documente sau bagaje;
  • refuzul companiei aeriene de a vă îmbarca;
  • amânarea călătoriei cu mai mult de 12 ore;
  • asigurare storno pentru bilete și pentru anularea zborului.

Cum se achită o asigurare medicală călătorie Elveția?

Ultimul pas pe care trebuie să îl faceți pentru a intra în posesia unei polițe de asigurare călătorie Elveția este plata valorii acesteia. Pe Asigurari.ro puteți plăti cu un card VISA, VISA Electron, Mastercard sau Maestro, grație sistemului ultra-securizat pe care vi-l oferim. Alternativ, aveți și varianta de plată prin transfer bancar. Imediat ce este confirmată tranzacția, veți primi imediat, pe e-mail, polița de asigurare sănătate Elveția!