Asigurare calatorie Serbia online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Serbia

Țară vecină cu România, Serbia este parte a fostei Republici Iugoslave. Milioane de turiști vizitează anual această țară, principalele atracții fiind zonele montane și stațiunile balneare. Cele mai populare orașe sunt capitala Belgrad și Novi Sad. De asemenea, Serbia este o destinație atractivă și grație croazierelor pe Dunăre sau festivalurilor de muzică spectaculoase. Tot în această țară puteți călători și în scop profesional, la studii sau în interes de afaceri.

Asigurare călătorie Serbia, pentru un sejur liniștit

Oricare ar fi motivul vizitei dumneavoastră, merită să achiziționați o asigurare călătorie Serbia, înainte de a pleca în sejur. Un astfel de contract de asigurări online Serbia vă oferă posibilitatea de a beneficia de compensații financiare în valoare de până la 50.000 de euro, în eventualitatea producerii unor evenimente nedorite. Polița este valabilă pentru cel puțin trei zile, iar durata contractului poate ajunge până la un an. Acest termen poate fi prelungit, de comun acord cu firma de asigurări.

Cum puteți alege o poliță de asigurări călătorie online Serbia

Există mai multe firme care oferă variante de asigurări de călătorie Serbia. Cu ajutorul platformei Asigurari.ro, misiunea dumneavoastră de a descoperi cea mai convenabilă variantă de poliță de asigurare călătorie Serbia este cu mult simplificată. Sistemul nostru vă pune la dispoziție o variantă intuitivă, rapidă și comodă de a intra în posesia poliței de asigurare medicală de călătorie Serbia. Este necesar doar să completați un formular cu o serie de date personale și informații despre scopul călătoriei dumneavoastră. Totodată, este necesar să confirmați următoarele detalii despre persoana asigurată:

  • nu consumă droguri sau medicamente în exces;
  • nu va fi supusă tratamentelor medicale, pe parcursul perioadei acoperite prin polița de asigurare călătorie online Serbia;
  • nu este însărcinată;
  • nu suferă de boli care nu îi permit deplasarea cu avionul;
  • se află pe teritoriul României, atunci când cumpără asigurarea.

Informațiile pe care le furnizați sunt prelucrate de sistemul nostru, în condiții de maximă siguranță, iar în baza lor este generată lista cu ofertele disponibile pe piața din România la asigurare călătorie ieftină Serbia. Aveți posibilitate de a alege una dintre variantele prezentate, în funcție de firma de asigurări, costul poliței, riscurile acoperite și valoarea maximă a despăgubirilor. Ulterior, puteți trece la procesul de plată.

Cum plătiți pentru o asigurare medicală călătorie Serbia?

Plata se poate efectua fie prin transfer bancar, fie prin card de tip VISA Electron, Mastercard, Maestro sau VISA. Platforma de plată cu cardul este securizată prin intermediul unor protocoale ultra-moderne, care vă vor proteja datele bancare. Odată finalizat procesul de plată, polița de asigurare călătorie Serbia va fi expediată pe adresa dumneavoastră de e-mail.

Riscurile incluse într-un contract de asigurare medicală Serbia

Un contract de asigurare medicală de călătorie Serbia poate acoperi, în mod cert, riscurile de îmbolnăvire și accident. Puteți adăuga în contract și riscuri suplimentare, precum:

  • refuzul companiei aeriene de a vă îmbarca;
  • asigurare storno pentru bilete și anularea călătoriei;
  • pierderea sau furtul bagajelor sau documentelor;
  • anularea călătoriei, ca urmare a falimentului companiei aeriene;
  • amânarea cu mai mult de 12 ore a zborului dumneavoastră.