Asigurare calatorie Danemarca online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Danemarca

Danemarca reprezintă una dintre cele mai importante țări europene. Situată în nordul continentului, țara este un important pol turistic, cultural și economic. Orașe precum capitala Copenhaga, Aalborg, Odense sau Aarhus oferă peisaje minunate și o arhitectură de-a dreptul impresionantă. Pe lângă atracțiile turistice, Danemarca este foarte ofertantă și pentru cei care călătoresc în scopuri de business, în interes profesional sau pentru studii. Există inclusiv șoferi profesioniști români care fac curse în Danemarca.

Asigurare călătorie Danemarca, pentru un sejur reușit

Indiferent de situația în care vă aflați, înainte de a pleca în țara nordică, este o idee foarte bună să achiziționați o poliță de asigurare călătorie Danemarca. Aceasta reprezintă un contract care vă oferă posiblitatea de a beneficia de compensații financiare de până la 50.000 de euro, în eventualitatea producerii unor evenimente dintre cele înscrise în clauze. Valabilitatea unei asigurări medicale de călătorie Danemarca pleacă de la un minimum de trei zile și poate ajunge la un an. Ea poate fi prelungită mai departe de atât, în conformitate cu politica firmei de la care este achiziționată.

Așa se găsește o poliță de asigurări călătorie online Danemarca

Majoritatea firmelor de asigurări din România oferă variante de polițe de asigurări de călătorie în Danemarca. Oferta este una stufoasă, iar Asigurari.ro vine în sprijinul dumneavoastră pentru a putea să identificați rapid și simplu cea mai bună variantă pe care ați putea să o cumpărați. Este nevoie să completați un formular cu câteva date personale, scopul și durata vizitei în țara din nordul Europei. Sistemul nostru preia aceste informații și, în baza lor, generează lista completă cu variantele de asigurare medicală de sănătate Danemarca. Dintre variantele afișate, puteți alege cea mai convenabilă opțiune în funcție de cost, firmă, riscuri incluse și valoarea totală acoperită.

Cum se poate plăti o asigurare medicală călătorie Danemarca

Odată identificată varianta perfectă de asigurare călătorie Danemarca, mai rămâne doar să achitați contravaloarea ei. Puteți face acest lucru direct pe Asigurari.ro, fie prin transfer bancar, fie prin intermediul unui card VISA, VISA Electron, Mastercard sau Maestro. Plata cu cardul este securizată prin intermediul unui sistem de ultimă generație care vă protejează datele bancare și personale. Odată finalizată plata, polița de asigurare de călătorie Danemarca este expediată pe adresa dumneavoastră de e-mail.

Ce riscuri acoperă asigurarea de călătorie în Danemarca

Accidentele și îmbolnăvirile sunt considerate a fi riscuri de bază și sunt acoperite de orice asigurare de călătorie online Danemarca. Există și riscuri suplimentare care pot fi incluse în contract, precum:

  • refuzul de îmbarcare din partea firmei de transport;
  • pierderea sau furtul documentelor sau bagajelor;
  • amânarea cu mai mult de 12 ore a călătoriei;
  • asigurare storno pentru bilete și anularea călătoriei
  • anularea călătoriei în urma falimentului companiei aeriene.

Cum trebuie să procedați, dacă aveți probleme în Danemarca

Dacă cel puțin unul dintre evenimentele stipulate în clauzele contractuale ajunge să aibă loc, este necesar să informați compania de asigurări de la care ați ales să cumpărați polița de asigurare călătorie Danemarca. Datele de contact pot fi găsite și pe poliță, dar și pe adresa web a companiei.