Asigurare calatorie Albania online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Albania

Țară cu ieșire la Marea Ionică, Albania este una dintre perlele Europei, atunci când vine vorba despre turism. Extrem de atractivă grație reliefului său și a peisajelor spectaculoase, această țară atrage foarte mulți vizitatori și datorită arhitecturii și designului unor orașe precum Dhermi, Berat ori Saranda. Totodată, puteți călători în Albania și la studii, în interes profesional sau cu scopuri de business.

Asigurare călătorie Albania, pentru o excursie perfectă

Oricare ar fi motivul pentru care alegeți să vă deplasați în țara cu capitala la Tirana, este important să cumpărați mai întâi o asigurare călătorie Albania. Aceasta reprezintă un contract care se încheie între dumneavoastră și o firmă de asigurări. Contractul vă garantează despăgubiri financiare de până la 50.000 de euro, în cazul producerii unor evenimente înscrise în clauze. Perioada minimă pentru care puteți achiziționa o poliță de asigurare medicală de călătorie Albania este de trei luni, în vreme ce perioada maximă poate ajunge să depășească un an.

Astfel găsiți cea mai bună poliță de asigurări călătorie online Albania

Misiunea de a identifica cea mai bună variantă de asigurare călătorie Albania este mai ușoară ca niciodată! Prin intermediul Asigurari.ro, puteți să descoperiți și să achiziționați polița dorită în doar câteva minute. Este necesar să completați un formular cu o serie de date personale și cu scopul călătoriei dumneavoastră, precum și să confirmați faptul că persoana asigurată:

  • nu este însărcinată;
  • nu este bolnavă de afecțiuni care să nu îi permită să circule cu avionul;
  • nu cosnumă droguri;
  • nu face abuz de medicamente;
  • nu urmează să primească în Albania tratamente medicale de specialitate, pe parcursul perioadei în care este valabilă asigurarea;
  • achiziționează polița de pe teritoriul României.

Informațiile pe care le oferiți sunt prelucrate de sistemul nostru în mod securizat și, în doar câteva secunde, este generată în baza lor o listă completă a variantelor de polițe de asigurare de călătorie Albania. Acestea vă sunt prezentate în detaliu și puteți afla care este valoarea maximă asigurată, ce riscuri sunt incluse, ce firmă oferă polițele și cât costă acestea. După ce ați analizat fiecare variantă, o puteți cumpăra pe cea mai convenabilă.

Cum se plătește o asigurare medicală călătorie Albania

Asigurari.ro pune la dispoziția clienților săi și un sistem de plată foarte bine securizat. Puteți achita contravaloarea poliței de asigurare călătorie Albania fie prin transfer bancar, fie prin card. Plata cu cardul VISA, VISA Electron, Mastercard sau Maestro se poate face imediat, prin intermediul platformei dotate cu protocoale de securitate care vă protejează datele bancare. Odată confirmată plata, asigurarea este livrată direct pe adresa dumneavoastră de e-mail. Rapid, fără deplasări suplimentare și fără timp de așteptare.

Cum se procedează dacă aveți probleme în Albania

În situația în care se petrece unul dintre evenimentele înscrise ca riscuri pe contractul de asigurare călătorie online Albania, este necesar să luați legătura cu firma asiguratoare. Puteți găsi informații de contact, precum adresa de e-mail sau număr de telefon, atât în cadrul contractului pe care l-ați achiziționat, cât și pe site-ul sau paginile oficiale ale companiei.