Asigurare calatorie Ucraina online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Ucraina

Țară vecină cu România, Ucraina reprezintă un important pol economic european. Deși nu este membră a Uniunii Europene, Ucraina atrage foarte mulți călători care ajung pe teritoriul ei cu scopuri de business sau în scop profesional. Totodată, Ucraina oferă și câteva atracții turistice remarcabile, pe care foarte mulți români le vizitează în mod frecvent.

Asigurare călătorie Ucraina, pentru o călătorie liniștită

În situația în care aveți de efectuat o călătorie în Ucraina, indiferent de scopul acesteia, trebuie să știți că o măsură excelentă de protecție pe care v-o puteți lua este achiziționarea unei polițe de asigurare călătorie Ucraina. Aceasta este un contract încheiat între dumneavoastră și o firmă de asigurări. Prin intermediul actului, puteți beneficia de compensații financiare de până la 50.000 de euro, în cazul producerii unor evenimente nefericite, pe parcursul sejurului dumneavoastră în țara vecină. O astfel de asigurare de călătorie în Ucraina trebuie cumpărată înainte de părăsirea teritoriului României. Contractul se încheie pe o perioadă minimă de trei zile. Perioada maximă pentru care poate fi valabilă asigurarea este de un an, însă aceasta poate fi prelungită, în condițiile menționate de firma de asigurări la care decideți să apelați.

Cum puteți încheia o asigurare de călătorie Ucraina?

În cazul în care decideți să călătoriți în siguranță, aveți posibilitatea de a identifica cea mai bună variantă de asigurări călătorie Ucraina, prin intermediul platformei Asigurari.ro. Este necesar să completați un formular, în cadrul căruia vă sunt solicitate detalii personale, precum și informații legate de riscurile pe care doriți să le acopere polița dumneavoastră de asigurare medicală de călătorie Ucraina. În baza informațiilor furnizate, sistemul nostru generează lista cu ofertele marilor companii de asigurări din România. De pe această listă, vă puteți alege opțiunea preferată.

Cum puteți cumpăra o asigurare de călătorie în Ucraina?

După ce ați ales soluția optimă de asigurare medicală de călătorie preț mic pentru Ucraina, o puteți achiziționa direct din platforma noastră. Puteți achita contravaloarea poliței cu un card VISA Electron, VISA, Mastercard sau Maestro. De asemenea, puteți plăti și prin transfer bancar. Odată confirmată tranzacția, asigurarea va fi livrată pe adresa dumneavoastră de e-mail. Contractul cuprinde și detaliile de contact ale firmei de asigurări, pe care trebuie să le utilizați în cazul producerii unuia dintre evenimentele menționate în contract.

Riscurile care pot fi incluse într-o asigurare de călătorie în Ucraina

Orice asigurare călătorie Ucraina vizează riscurile reprezentate de accidente și îmbolnăviri. Pe lângă acestea, puteți opta și pentru acoperirea unor riscuri suplimentare, precum:

 • asigurare storno pentru anularea călătoriei;
 • asigurare storno pentru bilete de avion:
 • anularea călătoriei, ca urmare a falimentului companiei de zbor;
 • amânarea călătoriei pentru mai mult de 12 ore:
 • pierderea sau furtul bagajelor;
 • pierderea sau furtul unor acte.

Ce riscuri nu sunt incluse într-o asigurare medicală Ucraina?

Riscurile care nu pot fi acoperite prin intermediul unei polițe de asigurare medicală de călătorie în Ucraina sunt:

 • sinuciderea și tentativa de sinucidere;
 • incidente rezultate în urma consumului de alcool sau droguri;
 • incidente rezultate în urma excesului de medicamente;
 • evenimente apărute în urma condusului fără permis;
 • evenimente rezultate în urma activităților cu grad mare de periculozitate.