Asigurare calatorie Croatia online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Croatia

Celebră mai ales pentru litoralul său superb, Croația este o țară care atrage foarte mulți turiști. Inclusiv din România, în fiecare sezon estival pleacă spre Croația foarte multe persoane. De asemenea, țara cu țărm la Marea Adriatică oferă și o mulțime de edificii istorice care merită vizitate. În plus, puteți călători în Croația și în interes de afaceri, cu scop profesional sau pentru studii.

Asigurare călătorie Croația, pentru un concediu perfect

În oricare situație v-ați afla, este de preferat să vă bucurați de protecția oferită de o asigurare călătorie Croația. O astfel de poliță vă oferă posibilitatea unor despăgubiri de până la 50.000 de euro, în cazul producerii unor evenimente nedorite. Pentru a achiziționa o poliță de asigurare online Croația, este necesar să fiți pe teritoriul României. Toate companiile importante din România oferă posibilitatea închierii unor astfel de polițe. Valabilitatea minimă a contractului este de trei zile, în vreme ce durata maximă este de un an. Acest termen poate fi prelungit, de comun acord cu firma asigurătoare.

Cum se poate încheia o asigurare de călătorie online Croația?

Prin intermediul paltformei Asigurari.ro, misiunea dumneavoastră de a găsi o asigurare călătorie online Croația este cu mult ușurată. Tot ce trebuie să faceți este să completați un formular cu datele dumneavoastră, scopul călătoriei și particularitățile pe care doriți să le aibă polița. De asemenea, este necesar să confirmați că îndepliniți următoarele condiții:

 • vă aflați pe teritoriul României;
 • persoana asigurată nu este însărcinată;
 • nu suferiți de o condiție medicală care vă poate împiedica să călătoriți cu avionul;
 • nu veți începe niciun tratament pe perioada acoperită de polița de asigurare Croația;
 • nu consumați stupefiante sau medicamente în mod abuziv.

În baza confirmării și a informațiilor oferite, platforma noastră va genera o listă cu toate ofertele de asigurare ieftină de călătorie Croația disponibile în România.

Cum puteți cumpăra o asigurare medicală Croația?

Odată aleasă varianta preferată de asigurare călătorie Croația, tot ce mai rămâne de făcut este să o achiziționați tot prin intermediul Asigurari.ro. Aveți posibilitatea de a plăti cu un card bancar VISA, VISA Electron, Maestro, Mastercard sau prin transfer bancar. Toate variantele de plată sunt securizate prin sisteme care protejează datele dumneavoastră. Odată efectuată plata, polița de asigurare de călătorie ieftină în Croația este expediată pe adresa dumneavoastră de e-mail.

Riscurile acoperite prin asigurare online Croația

Asigurarea de călătorie acoperă două categorii majore de riscuri: accidentele și îmbolnăvirile. Puteți adăuga și riscuri suplimentare în contract, dintre următoarele:

 • furtul sau pierderea bagajelor sau documentelor;
 • amânarea călătoriei cu mai mult de 12 ore;
 • falimentul companiei aeriene și anularea călătoriei;
 • asigurare storno pentru bilete de avion și anularea călătoriei;
 • refuzul companiei de a vă îmbarca.

Riscurile neincluse în asigurarea medicală de călătorie în Croația

Există și riscuri neincluse în asigurare medicală de călătorie Croația. Acestea sunt reprezentate de:

 • accidente auto provocate de condusul fără permis;
 • sinuciderea și tentativa de sinucidere;
 • accidente rezultate în urma consumului de substanțe interzise, alcool sau medicamente în exces;
 • incidente rezultate în urma activităților cu grad mare de periculozitate.