Asigurare calatorie Tunisia online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Tunisia

Țară situată în zona de nord a continentului african, Tunisia a reprezentat dintotdeauna o destinație turistică de mare interes. Peisaje spectaculoase, o cultură impresionantă, precum și o mulțime de plaje cu nisip alb și apă limpede. Acestea sunt principalele argumente pentru care merită să vizitați Tunisia.

Asigurare călătorie Tunisia, pentru o excursie fără emoții

Dacă alegeți să o faceți fie ca turist, fie în interes de serviciu sau cu scopuri de business, este recomandat să achiziționați și o poliță de asigurare călătorie Tunisia, înainte de a pleca din România. Acest contract de asigurare vă oferă posibilitatea de a beneficia de compensații financiare de până la 50.000 de euro, în cazul în care se produc evenimente nedorite, pe parcursul sejurului dumneavoastră. O poliță de asigurare de călătorie online Tunisia se cumpără pentru o perioadă minimă de trei zile și o durată maximă de un an. Valabilitatea poliței poate fi prelungită, dacă politica firmei de asigurări permite acest lucru.

Aici găsiți rapid poliță de asigurări călătorie Tunisia

Cu ajutorul Asigurari.ro, aveți ocazia de a naviga mai ușor printre multiplele oferte disponibile pe piață. Sistemul nostru se bazează pe un formular pe care trebuie să îl completați cu datele dumneavoastră și informații despre scopul și durata vizitei în Tunisia. Acest formular este prelucrat în doar câteva secunde de platforma noastră, iar rezultatul este reprezentat de o listă cu toate variantele de asigurare medicală internațională Tunisia pe care le-ați putea alege. Acestea vă sunt prezentate în funcție de firma de asigurări care le oferă, costul lor, riscurile acoperite și valoarea maximă asigurată. Le puteți analiza în detaliu și, în final, o puteți alege pe cea mai bună dintre variante.

Cum puteți achiziționa asigurare călătorie online Tunisia

După ce ați optat pentru una dintre soluțiile de asigurări călătorie Tunisia pe care vi le propunem, puteți achita cu un card bancar VISA, VISA Electron, Mastercard sau Maestro. Sistemul de plată este unul dotat cu sisteme de securitate care vor proteja foarte bine datele dumneavoastră personale și bancare. Alternativ, aveți și varianta de a achita prin transfer bancar. Odată confirmată finalizarea plății, polița de asigurare călătorie online Tunisia va fi expediată pe adresa dumneavoastră de e-mail. Tot procesul, de la completarea formularului și până la achitarea valorii poliței, durează doar câteva minute!

Riscurile acoperite de o asigurare de călătorie în Tunisia

Accidentele și îmbolnăvirile sunt cele două riscuri majore pe care le acoperă orice asigurare medicală de călătorie preț bun Tunisia, însă acestora li se pot adăuga și alte riscuri. Este vorba despre evenimente, precum:

  • falimentul companiei aeriene și anularea ulterioară a zborului dumneavoastră;
  • furtul sau pierderea unor bagaje sau documente;
  • amânarea zborului pentru mai mult de 12 ore;
  • asigurare storno călătorie anulată și bilete de avion;
  • refuzul companiei aeriene de a vă îmbarca.

În eventualitatea producerii unuia dintre evenimentele menționate în clauzele contractuale din asigurare călătorie Tunisia, este necesar să luați legătura cu firma de asigurare. Datele de contact pot fi identificate atât în polița primită pe e-mail, cât și pe site-ul oficial al firmei respective.