Asigurare calatorie Dubai online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Dubai

Capitala Emiratelor Arabe Unite, Dubai, este una dintre cele mai populare destinații turistice ale ultimilor ani. Orașul este faimos pentru că găzduiește cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa. De asemenea, el este gazda multor alte edificii culturale importante, precum și a unor zone comerciale deosebit de atractive. Dacă doriți să aveți parte de un sejur spectaculos, Dubaiul reprezintă o soluție excelentă.

Asigurare călătorie Dubai, esențială pentru un sejur reușit

Pentru ca experiența să fie una lipsită de orice grijă, aveți nevoie și de o asigurare călătorie Dubai. O asigurare medicală de călătorie Dubai vă oferă protecție într-o mulțime de situații dificile. Asigurarea nu se rezumă doar la situațiile în care ați putea avea nevoie de ajutor medical, ci acoperă și alte riscuri. Contractele de asigurări călătorie Dubai trebuie încheiate înainte de a părăsi teritoriul României, iar riscurile pe care le pot acoperi variază în funcție de preferințele dumneavoastră. Suma maximă care poate fi asigurată printr-o astfel de poliță este de 50.000 de euro, iar durata minimă pe care se poate încheia este de trei zile.

Ce riscuri acoperă o asigurare călătorie Dubai online

Principalul scop al unei asigurări călătorie online pentru Dubai este acela de a proteja asiguratul în caz de îmbolnăvire și accident. Acestor riscuri le pot fi adăugate multe altele, în funcție de preferințele dumneavoastră. Este vorba despre:

 • pierderea sau furtul documentelor;
 • falimentul companiei aeriene și anularea călătoriei;
 • întreruperea călătoriei;
 • storno pentru anularea călătoriei;
 • storno pentru bilete de avion;
 • răspundere civilă privată
 • cheltuieli medicale provocate de serviciile necorespunzătoare, de la bordul navei;
 • refuzul realizării îmbarcării de către compania aeriană;
 • pierderea bagajelor;
 • întârzierea bagajelor pentru o perioadă mai lungă de 12 ore;
 • amânarea călătoriei pentru mai mult de 12 ore.

Cum se încheie asigurarea de călătorie Dubai?

Dacă vă doriți să rezolvați rapid situația și să achiziționați o asigurare Dubai online, tot ce trebuie să faceți este să apelați la serviciile oferite de Asigurari.ro. Procesul este unul simplu și intuitiv. Trebuie doar să completați formularul de pe site, iar platforma noastră va genera în timp rapid toate ofertele de asigurare călătorie Dubai disponibile pe piața din România. Odată ce ați identificat soluția optimă, aveți posibilitatea de a o achiziționa direct online.

Cum se poate plăti asigurarea de călătorie în Dubai?

Pentru a intra în posesia poliței de asigurare de călătorie Dubai pe care o doriți, este necesar să achitați contravaloarea acesteia. Platforma noastră vă pune la dispoziție un sistem foarte bine securizat, prin intermediul căruia puteți plăti fie prin transfer bancar, fie direct cu un card VISA, VISA Electron, Mastercard sau Maestro. Odată confirmată tranzacția, veți primi pe adresa de e-mail, instantaneu, poliția de asigurare medicală călătorie Dubai.

Cum procedați dacă aveți probleme în Dubai?

În situația în care se petrec evenimente nedorite, care sunt acoperite totuși prin clauzele stipulate în contractul de asigurare călătorie online Dubai, este necesar să luați legătura cu firma de asigurări la care ați apelat. Puteți contacta compania prin intermediul Call Center-ului, pe e-mail sau telefonic. Opțiunile sunt specificate în contract.