Asigurare calatorie Franta online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Franta

Franța este o țară extrem de referință pentru Europa, deoarece reprezintă un important pol cultural și economic. În Franța își au originea și sediile centrale ale unora dintre cele mai importante companii dintr-o mulțime de domenii. Astfel, călătoritul în scop profesional și de business este un fenomen care aduce foarte mulți vizitatori în „Hexagon”. Totodată, Franța reprezintă și o destinație turistică de top, venind în întâmpinarea vizitatorilor săi cu zone superbe, peisaje spectaculoase și foarte multe atracții turistice de top.

Asigurare călătorie Franța, pentru un sejur perfect

Fiecare călătorie pe care o efectuați peste hotare, inclusiv în Franța, trebuie să se desfășoare în cele mai bune condiții de siguranță. Puteți aduce un plus de securitate cu o asigurare călătorie Franța, care vă va oferi compensații financiare în valoare de până la 50.000 de euro, în cazul în care sunteți victima unor evenimente nedorite. Pentru a beneficia de acest avantaj, este necesar să achiziționați o poliță de asigurare călătorie online Franța, înainte de a părăsi teritoriul României. Puteți încheia contractul pe o perioadă minimă de trei zile și o perioadă maximă de peste un an.

Aceste riscuri pot fi incluse într-o asigurare de călătorie în Franța

Accidentele și îmbolnăvirile sunt riscurile pe care orice asigurare medicală călătorie Franța le acoperă în mod automat. Însă clauzele dintr-un astfel de contract nu se rezumă doar la aceste riscuri. Aveți posibilitatea de a extinde lista cu riscuri suplimentare pe care le doriți incluse în asigurare. Acestea pot fi următoarele:

 • asigurare storno pentru bilete de avion;
 • amânarea călătoriei cu mai mult de 12 ore;
 • asigurare storno pentru anularea călătoriei;
 • anularea călătoriei, ca urmare a falimentului companiei aeriene;
 • refuzul companiei aeriene de a vă îmbarca;
 • pierderea sau furtul unor documente;
 • pierderea sau furtul bagajelor.

Care sunt riscurile neincluse în asigurare medicală Franța?

Există și evenimente care nu pot fi acoperite prin intermediul unei asigurări călătorie Franța. Este vorba despre următoarele categorii de riscuri:

 • evenimente petrecute ca urmare a consumului de băuturi alcoolice, droguri sau a excesului de medicamente;
 • evenimente apărute ca urmare a condusului de vehicule fără permis;
 • sinucidere și tentative de sinucidere;
 • evenimente petrecute în urma participării la activități cu risc mare de periculozitate.

Cum puteți găsi o asigurare de călătorie Franța?

Dacă doriți să aveți parte de un sejur fără griji în Franța, puteți achiziționa o asigurare cu ajutorul site-ului nostru, Asigurari.ro. Tot ce aveți de făcut este să completați formularul cu datele dumneavoastră și cu prevederile pe care le doriți incluse în contract. Ulterior, sistemul nostru va genera lista cu toate ofertele disponibile, iar dumneavoastră puteți alege cea mai bună variantă.

Cum puteți achiziționa asigurare de călătorie în Franța?

Pentru a cumpăra asigurarea de călătorie Franța, este necesar să achitați contravaloarea ei fie prin transfer bancar, fie cu un card de tip VISA, VISA Electron, Maestro sau Mastercard. Plata se va efectua prin intermediul platformei noastre securizate. Imediat ce este confirmată plata, polița va fi livrată pe adresa dumneavoastră de e-mail. În situația în care aveți nevoie de sprijinul firmei de asigurări, datele de contact pot fi găsite pe poliță sau pe site-ul companiei.