Asigurare calatorie Slovacia online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Slovacia

Slovacia este una dintre țările mici, dar atractive din centrul Europei. Fostă parte a mult mai grandioasei Cehoslovacia, țara care își are capitala la Bratislava oferă câteva atracții turistice foarte importante. Orașele precum Bratislava, Bardejov, Levoca sau Casovia impresionează atât prin arhitectura lor, cât și prin peisajele pe care le găzduiesc. Astfel, foarte mulțu turiști se orientează anual către această regiune. În plus, călătorii care se deplasează în Slovacia o pot face și pentru a studia, în scopuri de business sau în interes de serviciu.

Asigurare călătorie Slovacia, pentru o excursie lipsită de griji

Indiferent de motivul pentru care alegeți să călătoriți în această regiune, este esențial să achiziționați o asigurare călătorie Slovacia, înainte de a părăsi teritoriul României. O astfel de poliță vă protejează de evenimente nedorite care s-ar putea produce în sejurul dumneavoastră și vă poate oferi acces la compensații financiare de până la 50.000 de euro. Valabilitatea minimă a unei polițe este de trei zile, în timp ce durata maximă pentru care se poate încheia ajunge la un an. Aceasta poate fi chiar mai mare, în funcție de politica firmei de la care cumpărați o asigurare călătorie online Slovacia.

Aici se găsește ușor polița de asigurări călătorie Slovacia

Pe piața din România activează foarte multe companii care oferă servicii de asigurare, iar majoritatea pun la dispoziția clienților și oferte de asigurare călătorie Slovacia. Pentru a vă fi mai ușor să alegeți dintre variantele disponibile, Asigurari.ro vă pune la dispoziție un sistem de căutare modern și foarte eficient. Trebuie doar să completați un formular cu câteva date personale, scopul și durata călătoriei, iar în doar câteva secunde veți primi lista ofertelor de asigurare medicală de călătorie Slovacia. Fiecare variantă este descrisă din punct de vedere al firmei, costului, riscurilor incluse și valorii totale asigurate.

Cum se poate plăti o asigurare călătorie online Slovacia

După ce ați identificat soluția optimă de asigurare călătorie online Slovacia, trebuie să o achiziționați. Plata se efectuează fie prin transfer bancar, fie cu ajutorul sistemului sigur de plată cu cardul pus la dispoziție de Asigurari.ro. Toate datele dumneavoastră sunt protejate. Pata se poate efectua cu un card VISA, VISA Electron, Mastercard sau Maestro. Imediat ce plata a fost confirmată, polița de asigurare va ajunge pe adresa dumneavoastră de e-mail.

Ce riscuri sunt acoperite de o asigurare de călătorie în Slovacia

Pe lângă accidente și îmbolnăviri, riscuri pe care le acoperă orice asigurare călătorie Slovacia, există și riscuri suplimentare pe care le puteți include în contract:

  • anularea călătoriei, în urma falimentului firmei de transport aerian;
  • refuzul de îmbarcare, din partea firmei de transport aerian;
  • furtul sau pierderea bagajelor sau acteslor;
  • asigurare storno pentru bilete sau anularea călătoriei;
  • amânarea călătoriei cu mai mult de 12 ore.

Cum trebuie să procedați, dacă aveți probleme în Slovacia

Dacă aveți nevoie de sprijin în Slovacia, este necesar să contactați firma de la care ați decis să cumpărați asigurare de călătorie Slovacia. Datele de contact sunt disponibile atât pe site-ul companiei, cât și pe contractul de asigurare primit pe e-mail.