Asigurare calatorie Portugalia online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Portugalia

Una dintre cele mai frumoase țări europene, Portugalia este o țară pe care foarte mulți turiști aleg să o viziteze în fiecare an. Țara aflată în cea mai vestică zonă a continentului impresionează prin patrimoniul său istoric și cultural, precum și prin mâncarea excelentă, vinurile de calitate și peisajele extrem de spectaculoase. Atât capitala Lisabona, cât și alte orașe, precum Porto, Braga sau Coimbra, atrag foarte mulți vizitatori prin frumusețea și spectaculozitatea lor. În Portugalia puteți călători și în interes de afaceri, cu scop profesional sau pentru studii.

Asigurare călătorie Portugalia, pentru o experiență perfectă

Oricare ar fi situația, este o idee excelentă să cumperi o asigurare călătorie Portugalia, înainte de a te deplasa în această țară. Polițele de asigurări călătorie Portugalia sunt contracte prin intermediul cărora puteți beneficia de compensații de până la 50.000 de euro, în cazul producerii unor evenimente nedorite. Valabilitatea acestor polițe pornește de la trei zile și se poate întinde până la mai bine de un an.

Cum se încheie polițele de asigurări călătorie online Portugalia

Cu ajutorul platformei Asigurari.ro, misiunea dumneavoastră de a achiziționa o poliță de asigurare călătorie Portugalia este una foarte simplă și rapid de finalizat. Trebuie doar să completați formularul disponibil pe site. Vă sunt solicitate câteva informații personale și scopul pentru care vă deplasați în Portugalia. De asemenea, este necesar să confirmați următoarele detalii:

 • vă aflați în România, atunci când cumpărați asigurarea;
 • persoana asigurată nu este însărcinată;
 • persoana asigurată nu urmează să primească tratamente medicale, pe parcursul perioadei acoperite de polița de asigurare;
 • nu suferiți de afecțiuni care vă împiedică să călătoriți cu avionul;
 • nu consumați substanțe interzise, precum drogurile sau medicamentele în exces

Toate informațiile pe care le oferiți sunt gestionate în condiții de maximă siguranță, grație protocoalelor de securitate utilizate de site-ul Asigurari.ro. Odată ce transmiteți detaliile necesare, sistemul le preia și, în baza lor, generează o listă cu toate ofertele la asigurare medicală de călătorie Olanda. Nu mai rămâne decât să alegeți varianta preferată, în funcție de firma de asigurări, riscurile incluse, costul poliței și valoarea acoperită. Ulterior, puteți trece la procesul de plată.

Cum puteți achita o asigurare medicală călătorie Portugalia?

Dacă alegeți asigurări călătorie online pentru Portugalia, plata se poate efectua în două modalități. Prima opțiune este să achitați prin transfer bancar. A doua variantă este să plătiți cu un card de tip VISA, VISA Electron, Maestro sau Mastercard. Plata cu un card se efectuează pe o platformă securizată, dotată cu protocoale moderne, care vor proteja foarte bine toate detaliile dumneavoastră bancare. Imediat după ce plata a fost confirmată, polița de asigurare este livrată direct pe adresa dumneavoastră de e-mail.

Riscurile incluse într-o asigurare medicală Portugalia

Orice asigurare călătorie Portugalia include două riscuri majore: accidentele și îmbolnăvirea. Aveți posibilitatea de a include în contract și riscuri suplimentare, ca:

 • pierderea sau furtul bagajelor;
 • furtul sau pierderea unor acte;
 • amânarea zborului cu minimum 12 ore;
 • falimentul companiei aeriene și anularea implicită a zborului;
 • asigurare storno pentru bilete;
 • refuzul de îmbarcare, din partea companiei aeriene;
 • asigurare storno pentru anularea călătoriei.