Asigurare calatorie in functie de tara- Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare călătorie în funcție de țară

Dacă tot dorești să te bucuri de vacanță fără griji, ia în calcul și o asigurare de călătorie. O astfel de asigurare îți oferă liniștea de care ai nevoie pentru a te bucura fără griji de zilele libere.

Asigurare călătorie online: ce acoperă, în funcție de destinație

În schimbul unei prime de asigurare, sunt acoperite principalele cheltuieli medicale, inclusiv cele care nu sunt acoperite de Cardul European de Asigurări Sociale de Sănătate precum cheltuieli cu spitalizarea în regim public și privat, și, la nevoie, repatrierea în caz de accident sau deces, dar și decontarea medicamentelor necesare ca urmare a unor probleme medicale.

Te poți proteja prin contractul de asigurare de călătorie, în funcție de țară, și de alte riscuri. Astfel, poate acoperi, prin contract, la solicitarea ta și, desigur, contra unui cost suplimentar și:

  • pierderea sau furtul bagajelor, a actelor;
  • falimentul companiei aeriene care are drept consecință anularea călătoriei;
  • refuzul companiei de a te îmbarca;
  • amânarea călătoriei cu mai mult de 12 ore;
  • asigurare storno pentru anularea călătoriei;
  • asigurare storno pentru bilete de avion.

Indiferent de țara în care mergi, asigurarea de călătorie nu acoperă evenimentele care reprezintă o consecință a consumului de alcool, stupefiante ori abuzului de medicamente. Nu poți stipula în contractul cu asiguratorul nici riscurile reprezentate de sinucidere ori tentative de sinucidere. Nici riscul unui accident în cazul în care conduci autoturisme fără permis nu va fi acoperit de poliță.

Asigurare călătorie: diferă prețul în funcție de țară

O asigurare călătorie costă între 20 și 80 de lei sau chiar mai mult, însă prețul acesteia diferă în funcție de țara aleasă și de riscurile prevăzute în contract. Pentru a beneficia de avantajele unei asigurări de călătorie ieftină poți folosi comparatorul de asigurări călătorie care te ajută să obții oferta dorită ținând cont de țara aleasă ca destinație de vacanță. Astfel, vei afla ofertele de prețuri la principalii furnizori de asigurări de călătorie.

Cum se încheie o asigurare de călătorie în funcție de țară

Poți încheia o asigurare călătorie în funcție de țara aleasă ca destinație, folosind platforma asigurări.ro. Compania identifică pentru tine cele mai bune oferte la prețuri avantajoase. În plus, vezi și care sunt drepturile și obligațiile asociate fiecărei oferte în parte. După completarea formularului, asigurări.ro îți va trimite polița de asigurare pe email, conform specificațiilor tale.

De câte tipuri sunt asigurările de călătorie în funcție de țară

  • Asigurarea de călătorie în funcție de țara aleasă poate fi standard, care include ajutor medical în situații de urgență și repatriere de urgență, în cazuri de complicații medicale sau deces. 
  • Al doilea tip de asigurare de călătorie este asigurarea completă care poate include, în funcție de compania aleasă, asigurarea bagajelor, asigurarea în cazul practicării unor sporturi extreme, asigurări suplimentare dacă alegi să călătorești în interes de serviciu.

După cum vezi, polițele de călătorie de pe asigurări.ro sunt flexibile și te ajută să obții cea mai bună ofertă, în funcție de țara în care vei dori să călătorești. Alege din lista de mai jos destinația dorită, află toate informațiile despre polița de asigurare călătorie din țara respectivă și apoi folosește calculatorul nostru de asigurări, pentru a-ți configura cea mai bună poliță.