Asigurare calatorie Suedia online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Suedia

Suedia este una dintre țările europene care atrag turiștii ca un magnet. Țara din nordul continentului oferă vizitatorilor săi posibilitatea de a se bucura de peisaje spectaculoase și de arhitectura unică a unor orașe precum Malmö, Göteborg, Stockholm sau Lund. În plus, Suedia este o țară celebră și pentru posibilitățile de business și profesionale pe care le oferă. Astfel, puteți călători în această regiune inclusiv pentru a rezolva anumite afaceri, în scop profesional, dar și pentru diverse studii.

Asigurare călătorie Suedia, pentru un sejur fără griji

Orice scop ați avea pentru sejurul dumneavoastră, este o alegere înțeleaptă să achiziționați o poliță de asigurare călătorie Suedia. Un astfel de contract de asigurare vă poate oferi compensații financiare de până la 50.000 de euro. Valabilitatea poliței pornește de la trei zile și poate ajunge până la un an. După împlinirea perioadei de un an, contractul poate fi prelungit în conformitate cu politica firmei de asigurări la care decideți să apelați.

Aici găsiți cea mai bună poliță de asigurări călătorie online Suedia

Asigurari.ro vă pune la dispoziție un sistem modern, prin intermediul căruia puteți identifica foarte ușor cea mai bună variantă de poliță de asigurare medicală de călătorie Suedia. Fără a fi necesar să vă deplasați la un ghișeu sau birou, puteți obține în doar câteva minute o poliță de asigurare ieftină de călătorie Suedia. Trebuie să completați un formular cu o serie de informații personale și cu scopul călătoriei dumneavoastră, precum și să confirmați faptul că persoana asigurată:

  • cumpără polița de asigurare de pe teritoriul României;
  • nu suferă de afecțiuni care să o împiedice să călătorească cu avionul;
  • nu este însărcinată;
  • nu consumă droguri și nu face abuz de medicamente;
  • nu se deplasează în Suedia pentru tratamente medicale, pe parcursul perioadei acoperite prin asigurare.

Toate informațiile pe care le oferiți sunt prelucrate în condiții de maximă siguranță. În baza lor, în doar câteva secunde, sistemul nostru generează lista cu cele mai bune oferte de asigurare călătorie Suedia disponibile pe piața din România. Vă oferim detalii cu privire la firmă, cost, riscuri incluse și valoarea maximă acoperită. Cu ajutorul acestor informații, puteți alege soluția ideală.

Care sunt riscurile incluse într-un contract de asigurare medicală Suedia

Riscurile de bază, pe care le acoperă orice variantă de asigurare medicală de călătorie Suedia, sunt cele referitoare la îmbolnăvire și accidente. Există și un număr de riscuri suplimentare care pot fi vizate de clauzele contractuale. Este vorba despre:

  • furtul sau pierderea actelor și bagajelor;
  • refuzul companiei de a vă îmbarca;
  • anularea călătoriei, în urma falimentului firmei de transport;
  • amânarea călătoriei pentru mai mult de 12 ore;
  • asigurare storno bilete și asigurare storno pentru anulare zbor.

Cum se plătește o asigurare medicală călătorie Suedia

Puteți achita contravaloarea unei polițe de asigurări călătorie Suedia fie prin transfer bancar, fie cu un card de tip VISA, VISA Electron, Maestro sau Mastercard. Imediat ce plata este confirmată, pe adresa dumneavoastră de e-mail va fi expediată polița pe care ați achiziționat-o. Totul se desfășoară în mod securizat, protecția datelor dumneavoastră fiind garantată.