Asigurare calatorie Statele Unite online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Statele Unite

Foarte mulți oameni își doresc să viziteze Statele Unite, iar atracțiile disponibile peste ocean justifică pe deplin această alegere. SUA oferă vizitatorilor săi orașe ultra-moderne, dar și zone sălbatice spectaculoase. De asemenea, în SUA există foarte multe edificii culturale și istorice care merită vizitate și admirate. Puteți călători peste ocean ca turist, însă există și posibilitatea să vă aflați în situația de a vă deplasa în scop profesional sau la studii. Grație posibilităților pe care le oferă în zona de business, SUA sunt un adevărat magnet și pentru antreprenori.

Asigurare călătorie Statele Unite, pentru o experiență fără griji

Indiferent de motivul pentru care vizitați această țară, este foarte important să apelați la o asigurare călătorie Statele Unite. Aceasta reprezintă un contract pe care îl puteți încheia cu o firmă de asigurări din România. Prin intermediul unei asigurări călătorie SUA puteți beneficia de despăgubiri de până la 50.000 de euro, în situația în care se petrec evenimente nedorite. O poliță de asigurare de călătorie bună Statele Unite este valabilă pentru cel puțin trei zile, iar valabilitatea sa maximă este de un an. Această durată poate fi prelungită.

Condiții pentru a încheia o asigurare de călătorie online Statele Unite

Prin intermediul platformei Asigurari.ro, aveți posibilitatea de a rezolva problema asigurării de călătorie Statele Unite în timp record. Este nevoie doar să completați un formular cu datele dumneavoastră și scopul călătoriei. Acest formular se completează pe o platformă securizată, iar toate informațiile pe care le oferiți sunt protejate cu sisteme ultra-moderne.
În plus, este nevoie să confirmați detaliile următoare:

 • nu consumați substanțe interzise;
 • nu veți fi supus vreunui tratament medical pe parcursul perioadei acoperite de polița de asigurare călătorie ieftină Statele Unite;
 • nu suferiți de afecțiuni care vă împiedică să călătoriți cu avionul;
 • vă aflați pe teritoriul României;
 • persoana asigurată nu este însărcinată.

După ce ați oferit aceste informații, platforma noastră va genera imediat lista completă cu ofertele pe care vi le pun la dispoziție cele mai bune firme de asigurări din România. Dintre opțiunile afișate, o puteți alege pe cea mai convenabilă în funcție de riscurile incluse, preț și valoare acoperită.

Cum puteți achiziționa o asigurare medicală călătorie Statele Unite?

După ce ați selectat varianta de asigurare medicală de călătorie Statele Unite, mai este necesar doar să achitați contravaloarea. Plata poate fi efectuată prin transfer bancar sau cu un card de tip VISA, VISA Electron, Mastercard sau Maestro. Punem la dispoziția dumneavoastră o platformă de plată cu protocoale care vor proteja datele bancare. Odată confirmată efectuarea plății, polița de asigurare va fi expediată pe adresa dumneavoastră de e-mail.

Riscurile acoperite de o asigurare online Statele Unite

Accidentele și îmbolnăvirea sunt riscurile acoperite de orice variantă de asigurare online ieftină Statele Unite. Există și riscuri suplimentare care pot fi incluse în contract, după cum urmează:

 • asigurare storno pentru anularea călătoriei și pentru bilete;
 • zborul amânat cu cel puțin 12 ore;
 • refuzul companiei aeriene de a vă îmbarca;
 • falimentul companiei aeriene și anularea zborului;
 • pierderea actelor sau a bagajelor;
 • furtul actelor sau al bagajelor.