Asigurare calatorie Macedonia online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Macedonia

Macedonia de Nord este una dintre țările europene care oferă foarte multe atracții turistice ieșite din comun. Specificul acestei țări balcanice determină, anual, aproape un milion de turiști să o viziteze. Pe lângă capitala Skopje, reprezintă puncte de atracție și orașele precum Orhida sau Mavrovo. Se poate călători în Macedonia de Nord și la studii, în interes profesional sau pentru a pune la punct anumite afaceri.

Asigurare călătorie Macedonia, pentru un sejur fără emoții

Oricare ar fi motivul pentru care decideți să vizitați această țară, este o idee foarte bună să achiziționați o asigurare călătorie Macedonia, înainte de a părăsi teritoriul României. O astfel de asigurare medicală de călătorie Macedonia este o poliță prin intermediul căreia vă protejați în cazul producerii unor evenimente nedorite. Compensațiile financiare pe care ați putea să le primiți au valori de până la 50.000 de euro. Perioada minimă pentru care puteți cumpăra o asigurare de călătorie online Macedonia este de trei zile, în vreme ce durata maximă a contractului poate să ajungă până la un an. Dacă politica firmei de asigurări permite acest lucru, valabilitatea poate fi extinsă ulterior.

Așa se încheie ușor polița de asigurări călătorie Macedonia

Asigurari.ro pune la dispoziția dumneavoastră un sistem modern, inteligent și foarte rapid prin care puteți găsi imediat cea mai bună asigrare călătorie Macedonia. Cu ajutorul sistemului nostru, aveți acces la toate ofertele firmelor de asigurări din România, într-un singur loc. Astfel, puteți să o alegeți pe cea mai bună, fără să trebuiască să căutați pe site-ul fiecărei companii. Tot ce este necesar, din partea dumneavoastră, este completarea unui formular cu o serie de date personale, informații despre scopul călătoriei în Macedonia și durata sejurului. În baza detaliilor, este generată lista cu polițele pe care le-ați putea achiziționa. Lista cuprinde și informații despre firma care oferă fiecare poliță, riscurile incluse, valoarea totală asigurată și prețul asigurării.

Cum puteți plăti o asigurare călătorie online Macedonia

Odată aleasă varianta optimă, puteți să o achiziționați direct de pe platformă. Aveți posibilitatea de a plăti prin transfer bancar sau cu un card VISA, VISA Electron, Mastercard sau Maestro. Plata prin card se efectuează în condiții sigure, iar datele dumneavoastră sunt în permanență protejate. După ce a fost confirmată tranzacția, polița de asigurări de călătorie online Macedonia este livrată pe adresa dumneavoastră de e-mail.

Ce riscuri sunt acoperite de o asigurare de călătorie în Macedonia

Îmbolnăvirea și accidentele sunt cele două categorii de riscuri pe care le acoperă o asigurare călătorie Macedonia. Lista riscurilor poate fi completată și cu alte evenimente, precum:

anularea călătoriei, în urma falimentului firmei de zbor;

  • furtul sau pierderea bagajelor;
  • furtul sau pierderea unor documente;
  • asigurare storno pentru bilete;
  • asigurare storno pentru anularea călătoriei;
  • refuzul companiei aeriene de a realiza îmbarcarea;
  • amânarea călătoriei cu mai mult de 12 ore.

În cazul producerii unuia dintre aceste evenimente acoperite prin asigurare călătorie online Macedonia, este necesar să luați legătura cu firma de asigurări. Datele de contact pot fi găsite pe site-ul firmei sau pe contractul dumneavoastră de asigurare medicală călătorie Macedonia.