Asigurare calatorie Ungaria online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Ungaria

Ungaria este o țară învecinată cu România, ceea ce îi permite să atragă foarte mulți vizitatori de origine română. Călătoriile în Ungaria sunt efectuate mai ales în scop turistic, principala atracție fiind reprezentată de capitala Budapesta. Aceasta este foarte bogată în atracții turistice deosebite, însă există și alte zone care vor surprinde prin peisajele spectaculoase, ospitalitatea oamenilor și calitatea excepțională a mâncării. Tot în Ungaria puteți călători în interes de afaceri, cu scop profesional sau la studii.

Asigurare călătorie Ungaria, pentru o vacanță reușită

Indiferent de situația în care vă încadrați, o asigurare călătorie Ungaria vă va fi extrem de utilă. Aceasta este un contract prin care puteți beneficia de despăgubiri în valoare de până la 50.000 de euro, în cazul producerii unor evenimente nedorite. Valabilitatea minimă a poliței de asigurare de călătorie online Ungaria este de trei zile, în vreme ce perioada maximă pe care o puteți încheia este de un an. Acest termen poate fi, însă, prelungit. Pentru a putea achiziționa asigurări de călătorie online pentru Ungaria, este necesar să îndepliniți unele condiții și să urmați câțiva pași.

Cum încheiați o asigurare de călătorie online Ungaria?

Procesul de achiziție a unei polițe de asigurare de călătorie ieftină în Ungaria este cu mult simplificat, atunci când decideți să utilizați sistemul pus la dispoziție de Asigurari.ro. Platforma noastră vă pune la dispoziție un formular pe care trebuie să îl completați cu datele dumneavoastră, scopul pentru care călătoriți în Ungaria și ce particularități doriți să aibă polița de asigurare. În plus, trebuie să confirmați că:

 • persoana asigurată nu este însărcinată;
 • vă aflați pe teritoriul României;
 • nu suferiți de afecțiuni care să nu vă permită călătoria cu avionul;
 • nu consumați droguri sau medicamente în mod abuziv:
 • nu urmează să începeți un tratament medical în perioada vizată de contractul de asigurări călătorie Ungaria.

Odată oferite aceste date și confirmări, va fi generată o listă cu cele mai bune oferte disponibile pentru dumneavoastră la asigurare călătorie Ungaria.

Cum se cumpără o asigurare medicală călătorie Ungaria?

După ce ați ales varianta pe care doriți să o cumpărați, puteți trece la procesul de achiziție. Aveți posibilitatea de a plăti prin transfer bancar sau online, cu cardul VISA, VISA Electron, Mastercard sau Maestro. Plata va fi efectuată prin intermediul unei platforme securizate. Odată confirmată tranzacția, polița de asigurare medicală de călătorie preț avantajos va fi livrată instantaneu la adresa dumneavoastră de e-mail.

Riscurile acoperite și neacoperite prin asigurare online Ungaria

Accidentele și îmbolnăvirea sunt cele două riscuri pe care le acoperă orice tip de asigurare medicală de călătorie. Există posibilitatea să adăugați și alte categorii de riscuri în contract, precum:

 • asigurare storno pentru bilete de avion și anularea călătoriei;
 • amânarea pentru minimum 12 ore a zborului;
 • refuzul companiei de a vă îmbarca;
 • falimentul companiei aeriene și anularea zborului;
 • pierderea sau furtul bagajelor sau actelor.

Există și riscuri pe care o asigurare călătorie Ungaria nu le acoperă. Acestea sunt reprezentate de:

 • accidente provocate de condusul fără permis;
 • sinuciderea și tentativa de sinucidere;
 • evenimente în urma consumului de droguri sau alcool;
 • evenimente în urma activităților cu grad mare de periculozitate.