Asigurare calatorie Republica Dominicana online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Republica Dominicana

Țară insulară, Republica Dominicană este una dintre cele mai populare destinații, inclusiv în rândul turiștilor din România. Țara care își are capitala la Santo Domingo oferă o mulțime de plaje superbe, cu nisip alb și lagune turcoaz. În Republica Dominicană există o mulțime de posibilități de distracție, tratamente de wellness și alte surse de relaxare.

Asigurare călătorie Republica Dominicană, pentru o vacanță idilică

Dacă decideți să călătoriți în această regiune, este important să achiziționați o poliță de asigurare călătorie Republica Dominicană, înainte de a părăsi România. Polița de asigurare este un contract care vă oferă posibilitatea să beneficiați de compensații financiare de până la 50.000 de euro, dacă se produc evenimente nedorite. Un astfel de contract de asigurare de călătorie Republica Dominicană se încheie pentru o perioadă minimă de două săptămâni. Durata maximă pe care o poate acoperi polița ajunge la un an și poate chiar să fie prelungită, dacă acest lucru este permis de politica firmei de la care este cumpărată.

Cum se încheie rapid o poliță de asigurări călătorie Republica Dominicană

Asigurari.ro vă propune un sistem intuitiv și foarte rapid prin care puteți identifica exact polița de asigurare călătorie Republica Dominicană care vi se potrivește. Mecanismul de funcționare pe care îl are sistemul nostru este unul foarte simplu. Este nevoie doar să completați un formular cu o serie de date personale și informații despre scopul și durata călătoriei dumneavoastră. După ce ați completat acest formular, platforma noastră preia informațiile și le utilizează pentru a găsi ofertele de asigurare medicală călătorie Republica Dominicană disponibile în România. Toate variantele vă sunt prezentate, fiind incluse și detalii despre firma care le oferă, costul poliței, suma totală asigurată, precum și riscurile acoperite. Astfel, puteți alege din mai multe alternative care vă sunt prezentate într-un singur loc. Tot ce rămâne de făcut este să alegeți cea mai bună opțiune de asigurări călătorie Republica Dominicană și să o achiziționați.

Cum puteți achiziționa o asigurare călătorie online Republica Dominicană

Pentru a achiziționa o asigurare medicală de călătorie preț avantajos Republica Dominicană, este necesar să alegeți o variantă de plată dintre cele două pe care vi le oferim. Este vorba despre plata prin card VISA, VISA Electron, Mastercard sau Maestro, care se poate face prin intermediul unui sistem securizat. Toate datele dumneavoastră personale și bancare sunt prelucrate în condiții depline de siguranță. Alternativ, aveți și posibilitatea de a plăti prin transfer bancar. Odată confirmată efectuarea plății, polița de asigurare medicală internațională Republica Dominicană este livrată pe adresa dumneavoastră de e-mail.

Ce riscuri include o asigurare de călătorie în Republica Dominicană

Riscurile pe care le poate acoperi o poliță de asigurare călătorie Republica Dominicană sunt din două categorii: de bază și suplimentare. Din prima fac parte accidentele și îmbolnăvirile. În mod suplimentar, pot fi adăugate în contract și:

  • furtul sau pierderea bagajelor;
  • furtul sau pierderea actelor;
  • asigurare storno călătorie pentru bilete;
  • asigurare storno pentru anularea călătoriei;
  • refuzul companiei aeriene de a vă îmbarca;
  • anularea călătoriei în urma falimentului companiei aeriene;
  • amânarea călătoriei pentru mai mult de 12 ore.