Asigurare calatorie Polonia online - Preturi avantajoase - Asigurari.ro

Asigurare calatorie Polonia

Polonia este o destinație turistică de mare interes. Țara aflată în Europa Centrală atrage turiștii ca un magnet, datorită peisajelor spectaculoase pe care le oferă. De asemenea, Polonia impresionează prin arhitectura unor orașe precum Varșovia, Cracovia sau Gdansk. Tot în Polonia se regăsesc și importante edificii istorice și culturale. Puteți vizita această țară și cu alte scopuri decât cele turistice. Polonia poate fi vizitată în scop de business, în interes de serviciu sau pentru studii.

Asigurare călătorie Polonia, pentru un voiaj reușit

Indiferent de situație, este foarte important să cumpărați o asigurare călătorie Polonia, înainte de a părăsi teritoriul României. O astfel de poliță se încheie pe o perioadă minimă de trei zile și poate să vă ofere compensații financiare de până la 50.000 de euro, în cazul apariției unor evenimente nedorite în timpul sejurului dumneavoastră. Durata maximă pe care se poate încheia o asigurare medicală de călătorie Polonia este de un an, însă aceasta poate fi prelungită, în conformitate cu politica firmei de la care achiziționați polița.

Cum să găsiți cea mai bună poliță de asigurări călătorie online Polonia

Asigurari.ro vă pune la dispoziție un sistem foarte rapid și eficient, cu ajutorul căruia veți identifica imediat cea mai bună variantă de asigurare călătorie Polonia. Este necesar să completați un formular disponibil pe site-ul nostru, unde vă vor fi solicitate câteva date personale, precum și scopul călătoriei dumneavoastră. Totodată, vi se va solicita să confirmați că persoana asigurată:

  • cumpără polița în timp ce se află pe teritoriul României;
  • nu suferă de probleme de sănătate care să nu permită călătoria cu avionul;
  • nu consumă droguri și nu face exces de medicamente;
  • nu este însărcinată;
  • nu urmează să primească tratamente medicale de specialitate, pe parcursul perioadei pe care se încheie polița de asigurări medicale Polonia.

Informațiile pe care le furnizați sunt preluate de sistem și prelucrate în mod securizat, iar în doar câteva secunde este generată lista completă a variantelor de asigurare medicală de călătorie Polonia pe care le puteți cumpăra. Rămâne doar să alegeți varianta potrivită, în funcție de cost, companie, riscuri incluse și valoarea acoperită.

Ce riscuri sunt incluse într-un contract de asigurare medicală Polonia

Îmbolnăvirea și accidentele sunt principalele categorii de riscuri vizate de orice poliță de asigurare călătorie Polonia. Acestora li se pot aduăga și alte riscuri, precum:

refuzul companiei aeriene de a realiza îmbarcare:

  • furtul sau pierderea bagajelor și a unor acte;
  • anularea călătoriei din cauza companiei aeriene;
  • amânarea călătoriei pentru mai mult de 12 ore;
  • asigurare storno bilete și asigurare storno anulare zbor.

Cum se plătește o asigurare medicală călătorie Polonia

După ce ați ales polița de asigurare călătorie Polonia pe care o doriți, este necesar să achitați contravaloarea ei pentru a o primi. Puteți plăti fie cu un card Maestro, VISA Electron, Mastercard sau Visa, fie prin transfer bancar. Plata cu cardul se realizează printr-o platformă securizată. Imediat ce este confirmată tranzacția, polița de asigurare sănătate Polonia va fi trimisă pe adresa dumneavoastră de e-mail.