Asigurare de Viata - Preturi Excelente | Asigurari.ro

Avantajele Sistemului Nostru

Ofertare Online
Puteți obține online oferte comparative pentru asigurări RCA, Locuință, Călătorie și Răspundere civilă profesională
Site securizat
Folosim protocoale de securitate moderne, sigure, adaptate legislației în vigoare, toate datele fiind prelucrate în condiții de siguranță maximă
Parteneri Asiguratori
Colaborăm cu majoritatea societăților de asigurari din România
Plată Online
Polițele pot fi plătite online cu card bancar emis sub siglele VISA, VISA Electron, MASTERCARD și Maestro
Transfer Bancar
Acceptăm transfer bancar, în acest caz emiterea poliței se va face după confirmarea tranzacției

Consultanță Gratuită
Oferim consultanță gratuită clienților noștri în vederea alegerii unor soluții de asigurare potrivite

Asigurare de viata Online si Calculator de Asigurare de viata

Într-o lume plină de incertitudini, cu toții ne dorim să le oferim celor dragi cât mai multe motive de a privi cu încredere viitorul.

Tot ce trebuie să știi despre asigurarea de viață

Dacă te întrebi care este scutul financiar minimal ce te poate pune la adăpost, în cazul unor scenarii nefaste, ce țin de neprevăzut, este timpul să descoperi avantajele unei asigurări de viață. O astfel de poliță îți permite să continui planurile chiar și atunci când contextul devine nesigur și să contezi pe un sprijin financiar garantat, în momentele în care îți setezi noi obiective.

Ce este asigurarea de viață

Acest tip de poliță se adresează, în general, persoanelor fizice cu vârsta cuprinsă între 16 și 65 de ani, cu rezidența în România. Contractul aferent se semnează între asigurat și o companie de asigurări, cu beneficii asupra unuia sau mai multor beneficiari. Suma asigurată, conform contractului, precum și clauzele adiacente poliței, se stabilesc de comun acord, între ambele părți. Valoarea primei de asigurare, ce va trebui achitată pe parcursul desfășurării contractului, în condițiile riscurilor stabilite, va avea o valoare proporțională cu suma asigurată.

Din punctul de vedere al costurilor totale ale unei asemenea polițe, este mai avantajoasă încheierea acesteia la o vârstă mică sau medie. Aceasta, pentru că factorii ce pot influența valoarea primelor includ vârsta asiguratului, respectiv bolile specifice care pot crește riscul pe care și-l asumă societatea de asigurări. Printre riscurile de bază ale asiguratului, care sunt acoperite de acestui tip de poliță, se numără invaliditatea permanentă de gradul I sau II, survenită ca urmare a unui accident sau a unei boli, respectiv decesul din orice cauză.

Asigurarea de viață trebuie privită ca pe o formă de protecție financiară, în avantajul beneficiarilor și al persoanei asigurate, în perspectiva nevoilor materiale rezultate în urma unui eveniment neprevăzut, dar și ca o metodă de asigurare a independenței financiare. Suplimentar, se poate opta pentru clauze pentru acoperiri suplimentare, conform politicilor aplicate de fiecare companie de asigurări în parte, după cum urmează:

  • decesul rezultat dintr-un accident;
  • invaliditatea permanentă, cauzată de un accident;
  • producerea unor fracturi, entorse, luxații sau a unor arsuri, în urma unui accident;
  • necesitatea unor intervenții chirurgicale, ca urmare a unui accident;
  • invaliditatea temporară, ca urmare a unui accident sau a unei boli, cu acordarea unei indemnizații zilnice pe o perioadă maximă stabilită pentru un an de asigurare.

Ce tipuri de asigurare de viață sunt disponibile pe piață

Când vrei să asiguri un viitor financiar sigur pentru familia ta, ai posibilitatea de a te bucura și de avantaje conexe. Reglementate prin intermediul unor clauze suplimentare, adăugate poliței de bază, componentele de mai jos reprezintă avantaje certe, care se răsfrâng în mod pozitiv asupra celor dragi. Acestea pot fi alese separat sau incluse într-un tip distinct de asigurare de viață, cea mixtă.

Asigurarea atașată unui credit

Menită să asigure un plus de siguranță în viața ta sau a familiei tale, în eventualitatea accesării unui credit, în special a unuia garantat cu ipoteca, acest tip de asigurare are un dublu rol. Pe de-o parte, aceasta oferă siguranță financiară, prin posibilitatea pe care o oferă debitorului de a acoperi integral soldul creditului, cu ajutorul asiguratorului, în situații precum invaliditatea totală, accidentele sau decesul, survenit din orice cauză.

Pe de altă parte, o asigurare de viață atașată unui credit reprezintă un sprijin financiar important, în eventualitatea pierderii locului de muncă, datorită faptului că poți beneficia de plata a maximum 12 rate de credit în primii ani de asigurare, din partea asiguratorului, conform clauzelor contractului încheiat.

Asigurarea cu componentă de economisire

Orientată spre un public format din părinții care își doresc să le ofere copiilor un sprijin financiar pentru studiile superioare, acest tip de asigurare se caracterizează printr-o durată de valabilitate pe termen lung. La atingerea maturității poliței, plata sumei aferente se poate face integral, respectiv sub forma unei rente, la o dată stabilită în prealabil. Mai mult, acest tip de poliță acoperă cheltuielile generate de decesul persoanei asigurate și poate avea atașată una sau mai multe clauze suplimentare sau chiar o componentă de investiție.

Asigurarea cu componentă de investiție

Acest tip de asigurare este un veritabil instrument financiar, a cărui valabilitate este întinsă pe termen mediu și lung. Prin intermediul unei polițe cu componentă de investiție atașată, se pot realiza operațiuni de transfer a sumelor de bani, respectiv de direcționare a acestora în programe de investiție dedicate. Fie că alegi acest tip de asigurare ca pe o măsură de precauție în fața inflației, fie că alegi cumpărarea unităților de fond, conform contractului cu asiguratorul, ai parte de un instrument flexibil.

Cum poți încheia o poliță de asigurare de viață

Pentru încheierea unei polițe de asigurare de viață, poți apela oricând la serviciile www.asigurari.ro Acesta va gestiona identificarea celor mai bune oferte dintre cele disponibile pe piață. De asemenea, www.asigurari.ro îți va oferi informații cu privire la drepturile și obligațiile aferente fiecărei oferte în parte, iar la final, va elibera polița, conform opțiunilor bifate de tine.

Pe www.asigurari.ro ai la dispoziție un comparator de prețuri online de la asiguratori de top, care îți permite să achiziționezi polița în mai puțin de cinci minute. Plata se poate face în mod securizat, fie prin transfer bancar, fie cu cardul VISA, VISA Electron, MASTERCARD sau Maestro. Site-ul folosește protocoale de securitate moderne și sigure, adaptate legislației în vigoare. Livrarea polițelor de asigurare de viață se face aproape instantaneu, pe e-mail, fără costuri suplimentare.

Acum ai o imagine mai clară asupra oportunității încheierii unei polițe de asigurare de viață. Insurance Broker este alături de tine și de familia ta, pentru un viitor cu mai puține riscuri.