Asigurare vehicule feroviare - Polita rapida online - Preturi Excelente | Asigurari.ro

Asigurare vehicule feroviare

În calitate de operator feroviar, cu siguranță doriți să știți că vehiculele pe care le gestionați sunt protejate împotriva riscurilor. Există mai multe categorii de riscuri la care acestea sunt expuse, pe parcursul deplasărilor efectuate.

Ce este o asigurare pentru vehicule feroviare?

O poliță pentru vehicule feroviare face parte din categoria asigurărilor de tip CASCO. Are drept scop asigurarea împotriva diverselor daune ale vehiculelor feroviare, precum și asigurarea răspunderii entităților ce au calitate de operatori feroviari.

Unde este valabilă o poliță de asigurare pentru vehicule feroviare?

Asigurarea pentru vehicule feroviare pe care o puteți încheia prin intermediul platformei Asigurari.ro are valabilitate atât pe teritoriul rețelei de căi ferate din România, cât și în străinătate. Ea oferă protecție, în multe situații care pot apărea pe parcursul activității operatorilor feroviari.

Ce riscuri acoperă asigurarea pentru vehicule feroviare?

Prin intermediul unei polițe pentru vehicule feroviare la preț bun, aveți posibilitatea de a beneficia de despăgubiri. Aceasta se aplică în cazul în care vehiculele operate sunt afectate de accidente pe parcursul deplasării, deraieri, coliziuni sau incidente din categoria calamităților naturale. Poate fi vorba despre incendii, cutremure, furtuni puternice, avalanșe, alunecări de teren sau inundații. O astfel de poliță de asigurare acoperă și daunele provocate de incidente cauzate de starea infrastructurii feroviare. Se încadrează aici daunele cauzate de prăbușirea podurilor și tunelurilor, surparea terasamentelor etc. În plus, sunt acoperite prin poliță și costurile implicate de intervențiile de salvare, cheltuielile de curățare sau costurile necesare pentru a fi limitat nivelul daunelor rezultate în urma accidentelor.

De ce aveți nevoie pentru a putea achiziționa o asigurare pentru vehicule feroviare?

Pentru a putea accesa ofertele celor mai bune companii de asigurări pentru vehicule feroviare, este nevoie să furnizați informațiile următoare: - lista vehiculelor asigurate; - zona de operare a acestora; - tipul de transporturi efectuat (mărfuri sau călători); - riscuri suplimentare pe care doriți să le asigurați; - numărul maxim de vagoane pe care îl suportă o garnitură de tren asigurată; - istoricul daunelor de pe parcursul anilor anteriori (3 sau mai mulți). În funcție de companie, detaliile necesare pot să varieze.

Ce beneficii aveți dacă alegeți o poliță pentru vehicule feroviare de la Asigurari.ro

Alegeți să achiziționați o asigurare pentru vehicule feroviare la preț convenabil, prin intermediul platformei noastre. Astfel obțineți acces la o serie de beneficii importante. Vă oferim posibilitatea de a alege cele mai bune oferte disponibile pe piața de asigurări din România. Aveți șansa de a identifica rapid polițele care se adaptează perfect nevoilor dumneavoastră, în baza criteriilor pe care ni le furnizați. Sistemul nostru generează în mod automat ofertele care corespund acestor criterii, iar dumneavoastră puteți achiziționa o poliță ieftină pentru vehicule feroviare direct de pe site-ul nostru.

Cum puteți să plătiți pentru polița pentru vehicule feroviare online?

Puteți achita prețul poliței prin transfer bancar sau prin intermediul cardului dumneavoastră VISA, VISA Electron, Maestro sau Mastercard. După finalizarea plății, polița va fi expediată la adresa de e-mail furnizată.

Disclaimer: Vă reamintim că site-ul asigurari.ro nu oferă direct acest tip de asigurare, ci intermediem tranzacțiile. Pentru a obține o cotă personalizată, vă invităm să ne scrieți un e-mail la adresa suport@asigurari.ro, iar noi vom face legătura cu colaboratorii noștri pentru a vă oferi cea mai bună soluție.