Asigurare utilaje constructii - Polita rapida online - Preturi Excelente | Asigurari.ro

Asigurare utilaje constructii

Asigurarea pentru utilaje construcții este destinată celor care au societăți ce efectuează lucrări de construcție și oferă acoperie a utilajelor atât în perioada în care aceestea funcționează, cât și în perioada de repaus.

Cui îi este destinată o asigurare pentru utilaje de construcții?

Dacă sunteți în situația de a deține o companie care activează în domeniul construcțiilor și montajului, sunteți printre părțile vizate de o poliță prin care pot fi asigurate echipamentele utilizate. Aceasta protejează echipamentele și utilajele de construcții împotriva riscurilor care există pe șantiere. Sunt vizate echipamente precum utilajele speciale de amenajare a terenurilor, macaralele, compresoarele, transformatoarele, generatoarele, precum și alte utilaje specifice.

În ce situații este valabilă asigurarea pentru utilaje de construcții?

Asigurarea echipamentelor este un contract care oferă protecție atât în perioadele de utilizare a echipamentelor, cât și atunci când acestea sunt în repaus, dacă ele se află în folosința terților care vă contractează compania. Pentru ca polița să fie valabilă, trebuie ca utilajele să fie funcționale, iar între compania dumneavoastră și terții implicați să existe un contract legal.

Ce valabilitate are o poliță pentru utilaje de construcții?

Polița de asigurare pentru utilaje construcții are efect pe întreaga suprafață a României, iar termenul standard de valabilitate este de 12 luni. Acesta poate să varieze, însă, în funcție de preferințele dumneavoastră și de politica firmei de la care achiziționați polița.

Ce riscuri sunt incluse într-o asigurare online pentru utilaje de construcții?

Polița de asigurare a utilajelor de construcție și montaj acoperă riscurile de daune survenite ca urmare a accidentelor. Sunt vizate riscuri precum coliziunile și răsturnările, operarea neconformă, catastrofele naturale (cutremur, furtună, inundații, alunecări de teren etc.), incendii. De asemenea, beneficiați de protecția poliței și dacă utilajele dumneavoastră au de suferit ca urmare a furturilor sau tentativelor de furt prin efracție sau tâlhărie.

Cum vă ajută Asigurari.ro să găsiți asigurare pentru utilaje construcții ieftină?

Încă de la apariția platformei noastre, ne-am propus să le oferim clienților o modalitate simplă și rapidă prin care să găsească cele mai convenabile polițe de asigurări de care au nevoie. Asigurari.ro vine în sprijinul dumneavoastră și în situația în care aveți nevoie de o poliță pentru utilaje de construcții la preț bun. Este nevoie doar să oferiți un set de informații despre utilajele pe care vreți să le asigurați și despre particularitățile pe care este necesar să le aibă asigurarea. Aceste detalii sunt prelucrate de sistemul nostru, care generează în doar câteva minute lista completă a ofertelor disponibile pentru dumneavoastră. Odată ce ați identificat opțiunea ideală, rămâne doar să cumpărați asigurarea.

Cum puteți plăti pentru polița de asigurare a utilajelor agricole?

După ce ați ales varianta pe care o vreți, aveți posibilitatea de a plăti prin intermediul cardului sau prin transfer bancar. Sunt acceptate următoarele tipuri de carduri: VISA Electron, VISA, Maestro și Mastercard. După ce se confirmă efectuarea plății, asigurarea pentru utilaje agricole ieftină este trimisă la adresa dumneavoastră de e-mail.

Disclaimer: Pentru acest tip de asigurare, aveți în vedere că asigurari.ro acționează ca intermediar și nu le comercializează în mod direct. Dacă doriți detalii suplimentare și o cotă personalizată, vă invităm să ne contactați prin e-mail la adresa suport@asigurari.ro, iar noi vă vom pune în legătură cu partenerii noștri de încredere.