Asigurare transplant celule stem - Polita rapida online - Preturi Excelente | Asigurari.ro

Asigurare transplant celule stem

Este binecunoscut faptul că celulele stem sunt o componentă importantă în tratarea unor afecțiuni severe. Polița pentru celule stem acoperă transplantul de celule stem recoltate la naștere sau alte proceduri ce implică celulele stem.

Ce este o asigurare pentru transplat de celule stem?

Polița de asigurare pentru transplant de celule stem este un contract de asigurare dedicat persoanelor aflate în posesia unui depozit de celule stem. Acestea trebuie să fie recoltate din cordonul ombilical, în momentul nașterii și stocate într-o bancă autorizată în acest domeniu. Printr-o poliță de asigurare a transplantului de celule stem sunt acoperite riscurile și cheltuielile aferente operațiillor de transplant cu celule stem mezenchimale, celule stem proprii hematopoietice, celule de la donatori sau frați/surori.

Ce riscuri sunt acoperite printr-o poliță pentru transplat de celule stem la prețuri accesibile?

Printr-o poliță online de asigurare pentru transplant de celule stem pot fi acoperite riscuri precum cele ale apariției unei boli care necesită transplant de celule stem.

Ce cheltuieli sunt acoperite prin asigurarea transplantului de celule stem?

Fiecare contract de asigurare are prevederi distincte legate de costurile și cheltuielile acoperite. Înainte de a face acest pas este necesar să vă documentați foarte bine cu privire la ceea ce este inclus în polița pe care doriți să o achiziționați. Totodată, puteți discuta cu firma asigurătoare, pentru a include și cheltuieli suplimentare. În mod obișnuit, sunt acoperite cheltuielile medicale pentru:

  • testele și procedurile premergătoare transplantului;
  • tratamentele potențialelor efecte secundare;
  • operația de transplant;
  • costul de transport al celulelor stem de la bancă până la clinică;
  • vizitele medicale post-transplant.

Unde este valabilă o asigurare de transplant celule stem?

Teritoriile pe care actul de asigurare este valabil vor fi menționate în contract. Condițiile pot varia, în funcție de politica firmei de asigurare. De regulă, firmele asigurătoare trebuie să își dea acordul în prealabil, în cazul efectuării transplantului la clinici cu sediul în Europa sau în afara continentului european.

De ce să alegeți Asigurari.ro, atunci când căutați o poliță de asigurare pentru transplant de celule stem?

Prin intermediul platformei noastre, puteți găsi toate ofertele companiilor din România care oferă asigurare pentru transplant de celule stem. Le puteți găsi rapid pe cele mai bune, într-un singur loc, fără a pierde timp cu adunarea de informații de la fiecare companie în parte. Vă oferim un sistem sigur, simplu și deosebit de rapid. Alegeți Asigurari.ro, pentru că de aici puteți achiziționa online o poliță de asigurări pentru transplant de celule stem, cu plată cu card sau prin transfer bancar. Informațiile pe care le furnizați sunt protejate în permanență și tot procesul este strict confidențial.

Cum puteți intra în posesia asigurării pentru transplant de celule stem pe care o cumpărați de pe Asigurari.ro?

Odată finalizată plata, prin transfer bancar sau cu un card VISA, VISA Electron, Mastercard sau Maestro, polița de asigurare pentru transplant de celule stem pe care ați ales-o va fi livrată instantaneu, la adresa de e-mail pe care ați furnizat-o. Profitați de beneficiile oferite de sistemul nostru și rezolvați imediat problema cumpărării asigurării pe care o doriți!

Disclaimer: Asigurari.ro funcționează ca intermediar pentru acest tip de asigurări și nu le comercializează în mod direct. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa suport@asigurari.ro pentru a obține informații și oferte personalizate. Echipa noastră va facilita dialogul cu partenerii noștri specializați pentru a vă oferi cea mai bună soluție.