Asigurare RCA Omniasig - Calculator RCA Online - Preturi Excelente | Asigurari.ro

Asigurare RCA Omniasig

Pentru a putea utiliza un autovehicul pe drumurile publice din România, trebuie să îndepliniți câteva condiții, în calitate de posesor al acestuia. Una dintre cele mai importante este deținerea unui RCA auto. Prin legea 136 din 1995, sunt obligați să dețină un contract de asigurare de Răspundere Civilă Auto posesorii de autoturisme, motociclete, scutere sau camioane. În lipsa unei astfel de polițe, autovehiculele nu pot fi folosite pe drumurile publice în mod legal. Pe lângă caracterul său obligatoriu, o poliță RCA oferă și beneficii importante. În baza unui astfel de contract, compania asiguratoare preia responsabilitatea acoperirii daunelor rezultate în urma producerii unui accident din vina persoanei asigurate. Sunt acoperite atât daune de natură materială, cât și probleme precum vătămările corporale. Astfel, în calitate de asigurat RCA, scăpați de responsabilitatea achitării daunelor. În plus, sistemul vă oferă și dumneavoastră protecție, deoarece o astfel de asigurare este obligatorie pentru toți posesorii de autovehicule care se înscriu în trafic.

Asigurare RCA Omniasig, obligatorie și utilă pentru șoferi

Înființată în România în anul 1995, de către Vienna Insurance Group, firma Omniasig oferă condiții de asigurare RCA foarte avantajoase. Pe lângă asigurare auto, puteți achiziționa de la Omniasig asigurări CASCO, asigurări de viață sau asigurare pentru locuință. Pe Asigurari.ro aveți posibilitatea de a găsi imediat cea mai bună ofertă Omniasig la polițe RCA. Procedura este simplă și rapidă, cu ajutorul unui calculator RCA Omnasig precum cel pe care vi-l punem la dispoziție.

Cum găsesc RCA Omniasig ieftin și ce valabilitate poate avea polița?

Prin intermediul platformei noastre, puteți găsi imediat o asigurare RCA Omniasig la preț avantajos. În doar 3-4 minute, veți finaliza completarea unui formular cu informații despre autovehicul, posesor și șoferii săi, iar ulterior veți primi lista ofertelor de asigurare RCA online de la Omniasig. Puteți alege să primiți doar acele asigurări auto online care corespund preferințelor dumneavoastră, în rubrica “Detalii asigurare“ din cadrul formularului. Unul dintre criteriile pe care le puteți aplica pentru asigurarea auto Omniasig se referă la durata de valabilitate a acesteia. Legea din România permite să cumpărați de la Omniasig RCA cu valabilitate de o lună, șase luni sau un an. O asigurare RCA Omniasig cu valabilitate de o lună se poate elibera doar în vederea obținerii numerelor provizorii. În mod normal, asigurarea se cumpără pentru o perioadă de 6 luni sau 12 luni.

Cum se plătește tariful RCA Omniasig, prin intermediul Asigurari.ro

După ce ați identificat opțiunea preferată de asigurare Omniasig online, trebuie doar să achitați contravaloarea ei. Prin intermediul platformei noastre, puteți plăti atât prin transfer bancar, cât și prin intermediul unui card VISA, Mastercard, Maestro sau VISA Electron. Pe parcursul procesului de plată, toate datele dumneavoastră personale și bancare sunt protejate cu ajutorul unor protocoale moderne de securitate. Imediat ce plata este confirmată, polița de asigurare RCA Omniasig va fi livrată direct pe adresa dumneavoastră de e-mail. Alegeți să achiziționați polița RCA Omniasig online, cu ajutorul platformei noastre și identificați imediat cele mai bune oferte disponibile la asigurator!