Asigurare RCA Hellas Direct - Calculator RCA Online - Preturi Excelente | Asigurari.ro

Asigurare RCA Hellas Direct

Contractul de asigurare RCA (Răspundere Civilă Auto) reprezintă o obligație pentru toți posesorii de autovehicule înmatriculate în România. Conform legii 136/1995, trebuie să achiziționeze o poliță RCA posesorii de autoturisme, camioane, scutere, motociclete și alte vehicule motorizate. Sistemul de asigurări RCA oferă beneficii importante asiguraților și îi protejează pe terții păgubiți în urma unui accident provocat de către asigurați. Aceștia din urmă beneficiază de decontarea cheltuielilor pentru acoperirea daunelor rezultate. De cealaltă parte, asiguratul RCA primește dreptul legal de a folosi autovehiculul pe drumurile publice. În plus, el este degrevat de responsabilitatea de a acoperi daunele rezultate în urma unui accident pe care îl provoacă. Aceasta trece în răspunderea companiei asigurătoare.

Asigurare RCA Hellas Direct, o soluție modernă și sigură

O poliță RCA este valabilă atât în România, pe teritoriul celorlalte state membre ale Uniunii Europene, în țările din Spațiul Economic European și pe suprafața statelor aflate între două țări din U.E. Hellas Direct România este o companie apărută recent pe piața asigurărilor din țara noastră, care oferă posesorilor de autovehicule posibilitatea de a achiziționa asigurare RCA Hellas Direct la tarife foarte avantajoase. Firma operează și în Cipru și Grecia și își bazează activitatea pe tehnologie. Cu ajutorul Asigurari.ro, puteți achiziționa rapid și simplu poliță RCA Hellas Direct care să aibă exact valabilitatea și prețul pe care le doriți.

Pe ce perioadă se poate cumpăra poliță RCA Hellas Direct la preț convenabil?

Conform legii, o poliță de asigurare auto RCA se poate încheia pe o perioadă de o lună, 6 luni sau 12 luni. În cazul autovehiculelor pentru care se dorește obținerea numerelor provizorii, șoferii aleg să cumpere de la Hellas asigurări pe o perioadă de 30 de zile. Odată finalizat procesul de înregistrare și înmatriculare a unui vehicul, posesorii optează pentru asigurarea acestuia pe 6 sau 12 luni. Valabilitatea este un criteriu important care influențează și prețul poliței de asigurare RCA Hellas Direct. Pe lângă aceasta, contează și particularitățile autovehiculului și informațiile despre posesor și istoricul accidentelor în care a fost implicat șoferul. Pe Asigurari.ro aveți acces la un calculator RCA Hellas Direct care generează rapid cele mai bune oferte la poliță RCA Hellas Direct cu preț bun.

De ce să cumpăr RCA Hellas Direct online, de pe Asigurări.ro?

Trebuie să dedicați doar 3-4 minute completării unor formulare simple, cu informații despre autovehicul și posesor. Ulterior, sistemul nostru generează lista ofertelor disponibile pe piață la RCA Hellas Direct. Rămâne doar să alegeți contractul RCA dorit și să în cumpărați direct online. Fără deplasări la sediul firmei asigurătoare, fără riscuri și fără costuri suplimentare! Aveți posibilitatea de a plăti contravaloarea poliței prin transfer bancar sau direct cu un card tip VISA, VISA Eletron, Maestro sau Mastercard. Dacă alegeți să plătiți cu cardul, toate informațiile bancare pe care le oferiți sunt protejate prin intermediul unui protocol de securitate de ultimă generație. Odată confirmată plata, polița de asigurare RCA Hellas Direct se emite pe adresa dumneavoastră de e-mail în mod instantaneu. Alegeți profesionalismul serviciilor noastre și obțineți imediat RCA Hellas Direct online!