Asigurare RCA Groupama - Calculator RCA Online - Preturi Excelente | Asigurari.ro

Asigurare RCA Groupama

Prin sistemul de asigurări de Răspundere Civilă Auto, toți posesorii de autovehicule din România sunt obligați să achiziționeze o poliță RCA. Polița RCA trebuie să fie încheiată pentru orice autoturism, în vederea dobândirii dreptului de a-l utiliza pe drumurile publice din România. Pe lângă dreptul de a circula legal pe drumurile publice, polița RCA oferă și alte avantaje. Aceasta reprezintă un contract de asigurare prin care se garantează despăgubirea terților păgubiți în urma unui accident provocat de către partea asigurată. Despăgubirile sunt oferite de către firma asiguratoare, astfel că persoana asigurată este degrevată de această responsabilitate. Pe lângă distrugerile de bunuri și avariile produse altor vehicule, o poliță RCA poate acoperi și despăgubirile în caz de vătămare corporală sau deces.

Asigurare RCA Groupama, o oportunitate pentru orice posesor auto

Groupama reprezintă o firmă de asigurări fondată în Franța, în anul 1986. Ea a intrat pe piața din România în anul 2007, iar în prezent puteți achiziționa de la Groupama RCA în condiții foarte avantajoase. Polița RCA Groupama oferă condiții foarte avantajoase, inclusiv în materie de costuri. Seriozitatea și stabilitatea companiei de origine franceză transformă o asigurare RCA Groupama în varianta ideală pentru nevoile dumneavoastră.

Cât este valabilă o asigurare auto Groupama?

Valabilitatea unei polițe de asigurare RCA Groupama pornește de la o lună. Asigurările valabile pentru o lună sunt eliberate posesorilor de autovehicule care doresc eliberarea numerelor provizorii. Este posibilă obținerea unui RCA pe 1 lună doar dacă s-a eliberat un certificat provizoriu de circulație pentru autovehiculul în cauză. Exceptând această situație, polița RCA Groupama se poate achiziționa cu valabilitate de 6 luni sau 12 luni. Iar Asigurari.ro este locul ideal din care puteți cumpăra RCA Groupama în cele mai avantajoase condiții.

De ce să cumpărați poliță RCA Groupama online, de pe Asigurari.ro

Vă oferim o variantă de calculator RCA Groupama cu utilizare rapidă și intuitivă! Platforma noastră vă ajută să găsiți rapid la Groupama asigurări auto ieftine și cu particularitățile pe care le doriți. Trebuie doar să completați un formular cu o serie de informații despre autovehicul, posesor și conducători. De asemenea, este necesar să selectați caracteristicile pe care doriți să le aibă polița de asigurare RCA Groupama la preț avantajos. Procesul durează maximum 4 minute, după care veți primi lista cu oferte de RCA Groupama ieftine. Rămâne doar să selectați opțiunea pe care o doriți și să achitați contravaloarea ei.

Plata se poate efectua, în mod securizat, fie prin transfer bancar, fie prin intermediul unui card VISA, VISA Electron, Mastercard sau Maestro. În momentul în care este confirmată finalizarea ei, primiți pe e-mail asigurarea RCA Groupama. Sistemul nostru este unul rapid, simplu și care vă oferă cele mai bune tarife RCA Groupama. Fără costuri suplimentare și fără riscuri! Alegeți să vă achiziționați polița de asigurare prin intermediul platformei noastre și scăpați de orice grijă, cu doar câteva click-uri!