In data de 17 Martie 2023, ASF a decis retragerea autorizaţiei de funcţionare a companiei Euroins. In cazul declarării falimentului companiei, toate poliţele de asigurare vor fi preluate de către FGA (Fondul de Garantare a Asiguraţilor) şi vor fi valabile până la expirarea lor, dar nu mai mult de 90 de zile de la pronunţarea hotărarii definitive a falimentului.

Avantajele Sistemului Nostru

Ofertare Online
Puteți obține online oferte comparative pentru asigurări RCA, Locuință, Călătorie și Răspundere civilă profesională
Site securizat
Folosim protocoale de securitate moderne, sigure, adaptate legislației în vigoare, toate datele fiind prelucrate în condiții de siguranță maximă
Parteneri Asiguratori
Colaborăm cu majoritatea societăților de asigurari din România
Plată Online
Polițele pot fi plătite online cu card bancar emis sub siglele VISA, VISA Electron, MASTERCARD și Maestro
Transfer Bancar
Acceptăm transfer bancar, în acest caz emiterea poliței se va face după confirmarea tranzacției

Consultanță Gratuită
Oferim consultanță gratuită clienților noștri în vederea alegerii unor soluții de asigurare potrivite

RCA-ul este asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terților prin accidente de vehicule și de tramvaie.


Decontarea directă este serviciul auxiliar de gestionare a daunelor de către asigurătorii RCA a propriilor asigurați, care se ofertează obligatoriu de către asigurator, iar achiziția acestuia de către asigurat este opțională.


Cu alte cuvinte, în cazul achiziționării serviciului de decontare directă, dacă accidentul se produce pe teritoriul României, vehiculele implicate în accident sunt înmatriculate/înregistrate în România, prejudiciile sunt produse exclusiv vehiculelor și ambele vehicule dețin asigurare RCA valabilă la data evenimentului, atunci persoana prejudiciată își poate deschide și administra dosarul de daună prin propriul asigurator RCA.


Groupama Asigurări este parte a unui grup internațional de asigurări și servicii financiare din Europa, o companie mutualistă având în prezent peste 30.000 de angajați și deservind 13 milioane de clienți la nivel global. Grupul are o istorie de peste 100 de ani în Franța și a pătruns progresiv pe piața românească în perioada 2007-2008, prin achiziționarea a trei companii locale de asigurări: Asiban, BT Asigurări și OTP Asigurări .


Groupama este astăzi unul dintre liderii pieței de asigurări din România, cu prime brute subscrise de peste 1 miliard lei în 2018. Compania deservește pe plan local 1.000.000 de clienți individuali și 80.000 de companii, dispune de o rețea comercială de aproximativ 122 de agenții și puncte de lucru aflate pe întreg teritoriul țării și operează prin canale de distribuție multiple: retail (vânzări directe și agenți), non-retail (brokeri, bancassurance) și corporate. Canalul bancassurance este susținut prin parteneriate strategice încheiate cu principalii actori bancari și de leasing din România. Le oferim clienților noștri PF, IMM și Corporate produse și servicii care adresează toate nevoile de asigurare: asigurări generale, proprietăți și auto, asigurări de răspundere civilă, asigurări de persoane, asigurări agricole, asigurări de viață și asigurări de sănătate.