Asigurare RCA Generali - Calculator RCA - Preturi Excelente | Asigurari.ro

Avantajele Sistemului Nostru

Ofertare Online
Puteți obține online oferte comparative pentru asigurări RCA, Locuință, Călătorie și Răspundere civilă profesională
Site securizat
Folosim protocoale de securitate moderne, sigure, adaptate legislației în vigoare, toate datele fiind prelucrate în condiții de siguranță maximă
Parteneri Asiguratori
Colaborăm cu majoritatea societăților de asigurari din România
Plată Online
Polițele pot fi plătite online cu card bancar emis sub siglele VISA, VISA Electron, MASTERCARD și Maestro
Transfer Bancar
Acceptăm transfer bancar, în acest caz emiterea poliței se va face după confirmarea tranzacției

Consultanță Gratuită
Oferim consultanță gratuită clienților noștri în vederea alegerii unor soluții de asigurare potrivite

RCA-ul este asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terților prin accidente de vehicule și de tramvaie.


Decontarea directă este serviciul auxiliar de gestionare a daunelor de către asigurătorii RCA a propriilor asigurați, care se ofertează obligatoriu de către asigurator, iar achiziția acestuia de către asigurat este opțională.


Cu alte cuvinte, în cazul achiziționării serviciului de decontare directă, dacă accidentul se produce pe teritoriul României, vehiculele implicate în accident sunt înmatriculate/înregistrate în România, prejudiciile sunt produse exclusiv vehiculelor și ambele vehicule dețin asigurare RCA valabilă la data evenimentului, atunci persoana prejudiciată își poate deschide și administra dosarul de daună prin propriul asigurator RCA.


Beneficiind de o puternică experiență internațională, Generali se află în topul celor mai mari 10 asigurători din România conform cifrei de afaceri cu o ofertă compusă dintr-o gamă largă de produse de asigurări generale și de viață, construite pentru a răspunde în mod optim segmentelor de clienți retail și corporate.


Cu un business sănătos, Generali are cel mai echilibrat portfoliu de asigurări din întreaga piață. Ponderea asigurărilor auto în total portofoliu este de 42%, urmată de asigurările generale corporate cu 20%, asigurările de viață cu 19%, asigurările de locuințe cu 13%, asigurări de călătorie în străinătate 3% și alte tipuri de asigurări.