Avantajele Sistemului Nostru

Ofertare Online
Puteți obține online oferte comparative pentru asigurări RCA, Locuință, Călătorie și Răspundere civilă profesională
Site securizat
Folosim protocoale de securitate moderne, sigure, adaptate legislației în vigoare, toate datele fiind prelucrate în condiții de siguranță maximă
Parteneri Asiguratori
Colaborăm cu majoritatea societăților de asigurari din România
Plată Online
Polițele pot fi plătite online cu card bancar emis sub siglele VISA, VISA Electron, MASTERCARD și Maestro
Transfer Bancar
Acceptăm transfer bancar, în acest caz emiterea poliței se va face după confirmarea tranzacției

Consultanță Gratuită
Oferim consultanță gratuită clienților noștri în vederea alegerii unor soluții de asigurare potrivite

RCA-ul este asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terților prin accidente de vehicule și de tramvaie.


Decontarea directă este serviciul auxiliar de gestionare a daunelor de către asigurătorii RCA a propriilor asigurați, care se ofertează obligatoriu de către asigurator, iar achiziția acestuia de către asigurat este opțională.


Cu alte cuvinte, în cazul achiziționării serviciului de decontare directă, dacă accidentul se produce pe teritoriul României, vehiculele implicate în accident sunt înmatriculate/înregistrate în România, prejudiciile sunt produse exclusiv vehiculelor și ambele vehicule dețin asigurare RCA valabilă la data evenimentului, atunci persoana prejudiciată își poate deschide și administra dosarul de daună prin propriul asigurator RCA.


Euroins Insurance Group (EIG), din care face parte integrantă Euroins România, pe lângă Euroins Bulgaria, Euroins Macedonia și Euroins Health, este în momentul de față, principalul motor de extindere a grupului, pe partea de asigurări din Europa.


O tradiție ce-și are începuturile în 1994, SC Euroins România Asigurare Reasigurare SĂ reprezintă acum, pe piața asigurărilor din România, o prezență notabilă ce combină dimensiunea socială a actului de vânzare de asigurări, cu dimensiunea umană, ce are la bază o abordare personalizată pentru fiecare client. Compania a crescut și s-a dezvoltat de-a lungul timpului, adăugând constanța și valoare produselor oferite abordării strategiei de vânzare, conceptului de service-are a clienților, reușind să creeze și să livreze sprijin în preluarea riscului și oferirea unor produse de asigurare cât mai complete.