Asigurare RCA Eazy Insure - Calculator RCA Online - Preturi Excelente | Asigurari.ro

Asigurare RCA Eazy Insure

În urma legii 136 din anul 1995, posesorii oricărui vehicul motorizat trebuie mai întâi să încheie o poliță de asigurare RCA pentru a putea circula legal pe drumurile publice din România. Asigurarea de Răspundere Civilă Auto (RCA) reprezintă un contract obligatoriu prin lege care are ca scop crearea unui mediu cât mai sigur în trafic. Această asigurare oferă benefici persoanelor asigurate precum protejarea terțiilor păgubiți în urma unui accident auto. Sistemul de asigurare RCA oferă despăgubiri atât pagubelor materiale precum distrugerea de bunuri sau avariile cauzate altor vehicule, cât și celor de vătămare corporală sau deces prin urmare a faptului că toți posesorii de autovehicule sunt obligați să dețină o astfel de poliță. Astfel, responsabilitatea accidentului trece de la persoanele asigurate la firma de asigurare.

Asigurare RCA Eazy Insure, o nouă soluție de asigurare

Eazy Asigurări S.A. este o nouă companie de asigurări română, înființată în anul 2023 și autorizată să funcționeze ca societate de asigurare de către ASF în luna septembrie a aceluiași an. Primul InsureTech din România plănuiește ca pe viitor să ofere o varietate de polițe de la asigurări de locuință până la asigurări de sănătate, dar momentan, în prima lor fază vor să se axeze pe asigurări auto cu focus pe RCA. De aceea o poliță RCA Eazy Insure poate fi noua ta modalitate de ați asigura autoturismul, camionul, motocicleta, scuterul, etc. tău și de a circula în siguranță atât pe drumurile din România cât și pe teritoriul statelor membre a Uniunii Europene și în țările din Spațiul Economic European.

De ce să alegi RCA Eazy Insure online de pe Asigurari.ro?

Platforma Asigurari.ro vă pune la dispoziție un calculator RCA Eazy Insure care automat vă calculează cea mai avantajoasă ofertă Eazy Insure online fie că vrei RCA pe o lună, 6 luni sau 12 luni. Tot ce aveți de făcut este să dedicați 3-4 minute din timpul dumneavoastră pentru a completa un formular cu datele autoturismului pentru care se încheie asigurarea, datele posesorului autovehiculului precum și alte detalii pe care vrei să le aibă polița. După finalizarea formularului, sistemul nostru va genera ofertele asigurare RCA Eazy Insure potrivite nevoilor tale. Rămâne doar să alegeți contractul online RCA Eazy Insure fără a fi nevoie de deplasări la sediul firmei pentru încheierea poliței.

Cum să plătești pentru polița Eazy Insure simplu și rapid?

După ce ați decis ce RCA Eazy Insure ieftin doriți să cumpărați, tot ce rămâne de făcut este să achitați contravaloarea ei. Asigurari.ro vă oferă posibilitatea de a plăti atât printr-un transfer bancar, cât și prin intermediul unui card VISA, Mastercard, Maestro sau VISA Electron. În timpul procesului de plată, toate datele dumneavoastră personale și bancare sunt protejate cu ajutorul unor protocoale moderne de securitate. La finalul procesului de plată, polița de asigurare RCA Eazy Insure va fi livrată direct pe adresa dumneavoastră de e-mail. Alegeți să achiziționați polița RCA Eazy Insure online, cu ajutorul platformei noastre și identificați imediat cele mai bune oferte disponibile la asigurator!