Asigurare RCA Asirom - Calculator RCA Online - Preturi Excelente | Asigurari.ro

Asigurare RCA Asirom

Fondată în anul 1991, compania Asirom este una dintre cele mai cunoscute firme de asigurare care activează pe piața din România. În 2007, brandul Asirom a fost achiziționat de către Vienna Insurance Group, iar în prezent oferă servicii variate de asigurări.

Asigurare RCA Asirom, soluția pentru călătorii sigure

Puteți achiziționa asigurare Asirom de călătorie, asigurare de viață, asigurare pentru locuință sau asigurare CASCO. Cel mai popular produs al companiei rămâne, totuși, polița de asigurare RCA Asirom. Seriozitatea și profesionalismul acestui brand transformă polițele pe care le oferă în contracte pe care vă puteți baza. În plus, acestea pot fi achiziționate la prețuri avantajoase.

Când am nevoie de asigurare RCA online de la Asirom?

În România, fiecare posesor de autovehicul este obligat prin lege să încheie o poliță RCA pentru autovehiculele sale, înainte de a le putea utiliza pe drumurile publice. Prin legea 136/1995 este stabilit faptul că această obligație le revine atât posesorilor de autoturisme, cât și celor care folosesc motociclete, camioane sau scutere. Asigurarea auto RCA (Răspundere Civilă Auto) se încheie pe o perioadă de o lună, 6 luni sau 12 luni. Polițele pe o lună pot fi achiziționate doar cu scopul eliberării numerelor provizorii. În cele mai multe cazuri, posesorii auto solicită asigurare RCA Asirom pentru 6 sau 12 luni. Așadar, este necesară o astfel de poliță imediat după ce ați achiziționat un autovehicul, dar și atunci când contractul RCA pe care îl dețineți se apropie de expirare, pentru a putea continua să circulați pe drumurile publice din țară. Scopul poliței RCA Asirom este acela de a proteja persoana asigurată, dar mai ales pe terții păgubiți în urma unui accident provocat de către aceasta. Păgubiții beneficiază de decontarea cheltuielilor cu reparația daunelor, în vreme ce asiguratul scapă de responsabilitatea de a le acoperi, care trece în sarcina companiei asigurătoare.

Cum cumpăr de la Asirom RCA cu plată online?

Asigurari.ro este platforma prin intermediul căreia puteți găsi imediat cea mai bună ofertă de asigurare RCA Asirom. Vă punem la dispoziție un calculator RCA Asirom care identifică rapid soluția de care aveți nevoie. Este necesar doar să completați un formular cu informații despre autovehiculul asigurat, posesorul acestuia și șoferii pe care îi va avea. De asemenea, aveți posibilitatea de a selecta și particularitățile pe care doriți să le aibă asigurarea RCA Asirom la preț bun, pe care o puteți cumpăra de la noi. Tot procesul durează doar 3-4 minute, iar odată completat formularul, sistemul nostru de calcul RCA va genera ofertele de Asirom RCA pe care le puteți accesa și dumneavoastră. După ce ați identificat cea mai convenabilă asigurare online, puteți trece la plata contravalorii poliței. Plata diverselor tarife RCA Asirom poate fi efectuată, pe platforma noastră, fie prin transfer bancar, fie cu un card VISA, VISA Electron, Mastercard sau Maestro. Sistemul de plată cu cardul la asigurări auto online Asirom este unul dotat cu protocoale moderne de securitate. Ne asigurăm, astfel, că datele dumneavoastră sunt protejate. Odată confirmată plata, polița Asirom online este livrată pe adresa dumneavoastră de e-mail.