Asigurare RCA Allianz - Calculator RCA Online - Preturi Excelente | Asigurari.ro

Asigurare RCA Allianz

Asigurarea de Răspundere Civilă Auto (RCA) este un contract pe care toți posesorii de autovehicule din România sunt obligați să îl încheie, în mod periodic. Legea 136 din 1995 este actul normativ prin care s-a stabilit că, pentru fiecare vehicul motorizat deținut, posesorii trebuie să cumpere o astfel de poliță. Ea are rolul de a garanta despăgubirea terților păgubiți, în urma unui accident provocat de către asigurat. Prin sistemul RCA, sunt protejați păgubiții, dar și posesorii de polițe. Aceștia scapă de responsabilitatea achitării despăgubirilor, care trec în sarcina firmei de asigurare. Tot în calitate de posesor auto, aveți nevoie de contractul de asigurare RCA pentru că fără el nu puteți folosi autovehiculul dumneavoastră pe drumurile publice din România în mod legal.

Asigurare RCA Allianz, în doar câteva minute!

Allianz este una dintre cele mai importante companii de pe piața firmelor de asigurări din țară. De origine germană, compania a fost fondată în anul 1890, iar pe plan local activează din 1994, atunci când a apărut colaborarea Allianz Țiriac. O asigurare RCA Allianz este garanția seriozității, a profesionalismului și a varietății. Pe lângă polițe RCA, Allianz oferă și posibilitatea de achiziție de casco Allianz, asigurări de viață sau asigurări de locuințe. La Allianz Țiriac, dosarul de daună se rezolvă rapid și sigur. Dacă doriți să beneficiați de RCA cu decontare directă, tot Allianz este varianta optimă! Cu ajutorul platformei noastre, puteți cumpăra RCA Allianz la preț excelent, în doar câteva minute.

De ce să cumpăr RCA Allianz online, de pe Asigurari.ro?

Vă punem la dispoziție un sistem de calculator RCA Allianz Țiriac rapid și foarte ușor de utilizat. Este necesar să completați un formular cu informațiile esențiale despre modelul de autovehicul pentru care doriți RCA Allianz ieftin, posesorul său și șoferii acestuia. Ulterior, trebuie să alegeți și caracteristicile pe care doriți să le aibă polița RCA Allianz online. Puteți opta pentru asigurare Allianz RCA valabilă pe o lună, 6 luni sau 12 luni. Tot procesul va dura maximum 4 minute, iar la final veți primi lista ofertelor la Țiriac asigurări pe care le puteți accesa. Alegeți varianta optimă, pentru a beneficia inclusiv de decontare directă RCA Allianz. Ulterior, puteți finaliza procesul prin plata online a poliței de asigurare RCA Allianz.

Cum pot plăti valoarea unei asigurări RCA Allianz?

Există două modalități de plată, dacă achiziționați de la Allianz Țiriac RCA prin intermediul platformei noastre. Un simplu calcul RCA efectuat cu ajutorul sistemului nostru, vă va permite să aflați suma pe care o puteți achita fie prin transfer bancar, fie prin intermediul unui card VISA, Mastercard, Maestro sau VISA Electron. Dacă optați pentru plata prin card, procesul este mult mai rapid. Pentru o poliță Allianz Țiriac, plata online cu cardul se face prin intermediul unei platforme dotate cu sisteme de protecție a datelor dumneavoastră. Odată finalizată plata, polița este livrată instantaneu pe adresa de e-mail pe care ați furnizat-o. Achiziționarea de asigurare RCA Allianz de pe Asigurari.ro se face simplu, sigur și fără costuri suplimentare!