Asigurare navala - Polita rapida online - Preturi Excelente | Asigurari.ro

Asigurare navala

Asigurarea navală reprezintă o poliță prin care operatorii de transporturi realizate pe apă se protejează împotriva riscurilor.

Ce este o asigurare navală?

Acest tip de transporturi este unul care vă expune flota de nave maritime unor riscuri importante, iar polița specifică de asigurare vă oferă un plus de liniște, în cazul manifestării acestora. Totodată, polița de acest tip poate fi achiziționată și de posesorii de ambaarcațiuni mici, destinate agrementului. Aceștia vor fi protejați, în cazul producerii de accidente care să cauzeze pagube de ordin material sau uman.

Pentru ce tipuri de ambarcațiuni se poate încheia o poliță navală?

Platforma Asigurari.ro vă oferă șansa de a accesa un sistem inteligent, prin care puteți identifica polițe de asigurări ambarcațiuni, într-o gamă variată. Există posibilitatea de a se încheia astfel de polițe pentru nave fluviale, ala cum sunt remorcherele, barjele, tancurile, împingătoarele sau șlepurile, precum și pentru nave maritime, inclusiv nave de pescuit, comerciale, remorchere pentru salvare sau nave de pescuit. Totodată, se poate achiziționa poliță de asigurare navală pentru nave mici și nave de agrement, folosite pentru navigație internă. Este vorba despre iahturi, bărci cu motor, veliere, nave destinate activităților sportive etc.

Ce riscuri standard acoperă o poliță pentru nave maritime?

O poliță pentru ambarcațiuni la preț bun acoperă o serie de riscuri standard. Din această categorie fac parte pierderea totală, avaria generală, avaria particulară, cheltuielile cu salvarea sau în caz de avarie generală, precum și răspunderea față de terți, în cazul unor accidente produse în larg sau în porturi. Răspunderile față de terți ar putea fi acoperite în proporții diferite, în funcție de compania de la care achiziționați contractul de asigurare maritim. Există și riscuri suplimentare pentru a căror acoperire puteți opta.

Ce riscuri suplimentare pot fi incluse într-o asigurare navală?

Aceste riscuri variază, în funcție de tipul ambarcațiunilor asigurate. În cazul navelor pentru transporturi maritime, pot fi incluse în cadrul poliței riscurile pierderilor cauzate de greve sau războaie. În situația în care sunt asigurate nave mici sau de agrement, pot fi incuse și riscuri precum: daune provocate de coliziuni, mutarea epavei, pierderile de vieți.

Ce avantaje vă oferă Asigurari.ro, dacă achiziționați de aici poliță navală online

Asigurari.ro este o platformă prin intermediul căreia puteți identifica cele mai bune oferte la asigurare navală disponibile pe piața din România. Este necesar doar să furnizați informațiile solicitate în formularele noastre, iar în baza lor veți primi rapid ofertele companiilor de top din țara noastră. Vă rămâne doar să selectați varianta de poliță maritimă pe care o considerați convenabilă și să achitați contravaloarea ei.

Cum se poate plăti pentru polița navală ieftină pe Asigurari.ro?

Plata costului poliței de asigurare ambarcațiuni pe care doriți să o achiziționați se poate realiza ărin transfer bancar sau cu un card VISA ,VISA Electron, Maestru sau Mastercard. Alegeți sistemul nostru de plată care protejează toate datele dumneavoastră personale și bancare!

Disclaimer: Pentru acest tip de asigurări, vă rugăm să rețineți că asigurari.ro acționează ca intermediar și nu le comercializează în mod direct. Vă invităm să ne contactați prin e-mail la adresa suport@asigurari.ro pentru a primi detalii suplimentare și o cotă personalizată de la partenerii noștri.