Asigurare lucrari constructii - Polita rapida online - Preturi Excelente | Asigurari.ro

Asigurare lucrari constructii

Polița pentru lucrări în construcții asigură lucrări de construcții-montaj, reabilitare etc și acoperă eventualele daune materiale, cât și răspunderea constructorului în legatură cu lucrările în desfașurare pe un șantier.

De ce să cumpărați asigurare pentru lucrări de construcții de pe Asigurari.ro?

Suntem o platformă deosebit de apreciată pentru varietatea de soluții oferite. Acesta este locul în care găsiți rapid polițe de asigurare de la firmele de top de profil, care activează pe piața din România. Este necesar doar să accesați categoria dedicată nevoilor dumneavoastră, precum cea de asigurări pentru lucrări de construcții, să completați formularele cu informații despre bunurile asigurate și particularitățile pe care doriți să le aibă polița, iar sistemul nostru va genera imediat lista completă a ofertelor. Alegeți asigurarea dorită și achitați costul prin transfer sau cu cardul bancar!

Cui îi este destinată polița de asigurare pentru lucrări de construcții?

Prin intermediul unei polițe de asigurare a lucrărilor de construcții, societățile comerciale care au ca obiect de activitate realizarea acestora pot beneficia de decontări, în cazul anumitor riscuri. Dacă dețineți o astfel de firmă, este important să apelați la o poliță de asigurare, pentru acoperirea pagubelor materiale la nivelul șantierului. Pot fi asigurate și lucrările de reabilitare sau de internveții la nivelul clădirilor de birouri, rezidențiale sau industriale. Asigurarea pentru lucrările de construcție este disponibilă și pentru firmele care realizează lucrări de infrastructură feroviară sau rutieră, de construcții a lăcașurilor de cult, a bazelor sportive sau a rețelelor de canalizare și alimentare cu apă și gaze.

Pe ce durată se încheie o poliță de asigurare pentru lucrări de construcții?

Particularitățile polițelor de asigurare pentru lucrările de construcții și montaj sunt unele care variază, de la companie la companie și de la lucrare la lucrare. Concret, aceasta este una dintre variantele de polițe personalizabile, pe care le puteți adapta specificului lucrărilor pe care le desfășurați. Acest lucru este valabil inclusiv în ceea ce privește durata contractului.

Ce cheltuieli sunt incluse într-o poliță pentru lucrările de construcții?

Asigurarea lucrărilor de construcții la preț bun, pe care o puteți achiziționa rapid cu ajutorul platformei Asigurari.ro, acoperă și cheltuielile pentru curățarea locului la care s-au manifestat riscurile asigurate, cheltuielile cu înlăturarea resturilor rezultate în urma unor daune, cheltuielile de judecată aferente procesului civil legat de plata despăgubirilor către terțul prejudiciat sau cheltuielile pentru intervenția autorităților competente, în caz de incendiu și nu numai.

Ce riscuri acoperă asigurarea de lucrări de construcție și montaj?

Polița pe care o achiziționați, în calitate de deținător al unei firme de construcții, oferă garanția despăgubirilor în cazul în care sunt cauzate prejudicii asupra terților, precum daune materiale sau vătămări corporale, ca urmare directă a lucrărilor desfășurate în incinta șantierului. Sunt acoperite și pagubele materiale apărute la nivelul lucrărilor, pagubele produse utilajelor și echipamentelor, daunele suferite de bunurile beneficiarului lucrărilor, care se află în custodia asiguratului etc. Numărul și tipul riscurilor incluse în contract pot varia, în funcție de preferințele dumneavoastră și de politica firmei de la care alegeți să cumpărați polița. Cu ajutorul Asigurari.ro, puteți găsi rapid cea mai bună opțiune disponibilă pentru dumneavoastră!

Disclaimer: Vă informăm că asigurari.ro nu oferă direct acest tip de asigurare, ci facilitează procesul de achiziție a acesteia. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne scrieți un e-mail la adresa suport@asigurari.ro, iar noi vă vom pune în contact cu colaboratorii noștri pentru a beneficia de cea mai bună ofertă.